Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 04 січня 2021 09:49

Сесія 03/8. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс управління освіти, культури, молоді та спорту

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« » січня 2021року

Кремінна

№ 3/

Про передачу майна з балансу
Кремінської міської ради на баланс
управління освіти, культури, молоді
та спорту

 

Розглянувши клопотання в.о.начальника планово-фінансового відділу, головного бухгалтера апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, з метою належного утримання та своєчасного обслуговування об’єктів освіти та культури, враховуючи Наказ Міністерства фінансів України від 23.01.2015 №11 (із змінами внесеними наказом Мінфіну від 25.09.2015 №840) «Методичні рекомендації з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору» розділ У1, положення ст. 78 Господарського кодексу України, ст.2 Закону України « Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», керуючись ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради об’єкти дошкільної освіти та культури з матеріальними цінностями ( згідно додатків).
  2. Уповноважити Кремінського міського голову затвердити від імені Кремінської міської ради склад комісії для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс управління освіти, культури, молоді та спорту.
  3. В.о.начальника планово-фінансовому відділу, головному бухгалтеру апарату виконкому Кремінської міської ради спільно з бухгалтерією управління освіти, культури, молоді та спорту забезпечити проведення своєчасної та повної процедури передачі матеріальних цінностей згідно чинного законодавства визначеного у п. 1 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                              Володимир СТРУК

Read 373 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG