Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 жовтня 2020 11:39

65 сесія. Про клопотання перед Кремінською райрадою про безоплатну передачу нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м.Кремінна

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ П’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«11» листопада 2020 року

Кремінна

№65/

Про клопотання перед Кремінською районною радою
про безоплатну передачу нерухомого майна
зі спільної власності територіальних громад
сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності
територіальної громади м. Кремінна

 

Для забезпечення здійснення повноважень Кремінською міською радою у зв’язку з розмежуванням видатків між бюджетами, встановлених Бюджетним кодексом України, а також для забезпечення інших потреб Кремінської територіальної громади, відповідно до Закону України “Про внесення змін до Бюджетного кодексу” 907-IX, п.20 ч.1,ч.2 ст. 43, ч.2,4, п.1 ч.9 ст.60, абз.3 п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст. 25,26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Порушити клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, що знаходиться на території Кремінської громади, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна згідно з додатком 1.
  2. Порушити клопотання перед Кремінською районною радою про передачу до Кремінської міської ради прав засновника підприємств, установ, організацій згідно з додатком 2.
  3. Направити прийняте рішення до Кремінської районної ради для розгляду.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                              Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 353 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG