Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 28 жовтня 2020 09:59

65 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) (вул.Гоголя)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ П’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«11» листопада 2020 року

Кремінна

№65/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) громадянці --
(вул. Гоголя, район садиби 56)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) для індивідуального садівництва за рахунок земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в оренді для городництва, керуючись ст.ст. 12, 20, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянці --, яка зареєстрована за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Горького, район садиби 56, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:04:001:5806, площею 0,1021 га із для городництва на для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Громадянці -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 337 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG