Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 22 липня 2020 15:30

62 сесія. Про добровільну відмову від земельної ділянки (вул.Полярна)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ДРУГА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«12» серпня 2020 року

Кремінна

№62/ПРОЕКТ

Про добровільну відмову від земельної ділянки ---------------------
(вул. Полярна, 28)

 

Розглянувши заяву громадянки ---------------, як учасника АТО, стосовно добровільної відмови від земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, на яку надавався дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її у приватну власність, враховуючи закінчення терміну виконання строку дії рішення 12 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 29.06.2016 р. №12/19 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Назарько М.В. (вул. Полярна,28)». керуючись ст.26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. У зв’язку з добровільною відмовою громадянки -----------------, яка мешкає за адресою: -----------------------, від земельної ділянки, розташованої по вул. Полярна,28, м. Кремінна та закінченням терміну виконання рішення 12 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 29.06.2016 р. №12/19 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. ----------------. (вул. Полярна,28)» вважати таким що рішення втратило чинність.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                             Ю.О. Прокопенко

Read 437 times

Main Menu

Kremins'ka TG