Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 01 липня 2019 11:54

48 сесія. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ВОСЬМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«___» липня 2019 року

Кремінна

№48/проект

Про внесення змін до Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку міста Кремінна на 2019 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік та Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2019 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 19 грудня 2018 року №42/3 «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік» зі змінами (далі – рішення):
    1.1. Викласти Заходи з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік в новій редакції, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                             Ю.О. Прокопенко


Пояснювальна до рішення 46 сесії міської ради «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік»

 

 Виконавчий комітет Кремінської міської ради надає наступні пропозиції про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

І. Внести зміні до заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2019 рік

Внести зміни у розділ «Благоустрій», а саме

Збільшити обсяг фінансування на заходи, в т.ч.

1 347 537 грн. у липні на поточний ремонт автодороги (по вул. Шевченко, вул.Вереснева, пров.Радищева, вул.Лиманська, пров. Гиревий, вул.Банкова, вул.Джерельна, вул. Полнова, вул.Хвойна, пл.Паркова, вул.Кооперативнв, пров. І.І.Мєчнікова, пл.Кооперативна, пров.Сосновий, вул.Центоальна, пров. Спортивний та внутрішньоквартальних доріг пл.Красна,1 та вул.Титова,12, м.Кремінна);

150 000 грн. (в т.ч. у липні 50 000 грн., серпні 50 000 грн., вересні 50 000 грн.) на оплату послуг по прибиранню та підмітанню вулиць;

200 000 грн. у серпні на придбання елементів благоустрою;

108 182 грн. в серпні на проведення капітального ремонту покриття контейнерного майданчику вул. Побєди,2

 

Заступник міського голови
з фінансово-економічних питань                                          Н.М. Макогон

Read 618 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG