Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 червня 2019 09:31

48 сесія. Про надання дозволу на укладання договору оренди

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ВОСЬМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 ______________2019

Кремінна

№ 48/проєкт

Про надання дозволу на укладання
договору оренди

 

Розглянувши лист директора ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННАКОМУНСЕРВІС» від 30.05.2019 № 156 про надання дозволу на укладання договору оренди, враховуючи закінчення строку дії договору оренди індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна, керуючись ст.25, п. 31 ч. 1 ст. 26, ст. 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННАКОМУНСЕРВІС» передати в оренду Сватівській міжрайонній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів нежитлове приміщення площею 20 м.кв, яке розташоване у конторі ринку на території «Вечірнього ринку» по пров. Дружби м. Кремінна.
  2. Директору ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННАКОМУНСЕРВІС» укласти договір оренди із Сватівською міжрайонною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з орендною платою 1 грн.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

Міський голова                                              Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 472 times

Main Menu

Kremins'ka TG