Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 18 лютого 2019 08:56

43 сесія. Про внесення змін до Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 43/ПРОЕКТ

«___» березня 2019 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Положення
про проведення міського конкурсу
міні-проектів розвитку територіальної
громади «Місто своїми руками»

 

З метою прийняття участі у пілотному впровадженні системи міжсекторальної співпраці «Розумна взаємодія» місцевих проектів за участю Британської ради в рамках програми «Активна громада», керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 19 грудня 2018 року №41/14 «Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками» (далі – рішення):
    1.1 Викласти Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками» в новій редакції, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  1. Вважати таким, що п.2 рішення міської ради від 19 грудня 2018 року №41/14 «Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками» втратив чинність.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю. О. Прокопенко 


Додаток 1
до рішення сесії міської ради
від __.03.2019 №43/__

 

ПОЛОЖЕННЯ
ПРО МІСЬКИЙ КОНКУРС МІНІ-ПРОЕКТІВ
МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ «МІСТО СВОЇМИ РУКАМИ»

  1. Дане Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів місцевого розвитку (далі - Положення) визначає умови і порядок проведення міського конкурсу міні-проектів місцевого розвитку «Місто своїми руками» у форматі пітчингу соціальних проектів на умовах програми «Активні громади» Британської Ради в Україні (далі Конкурс).
  2. Мета Конкурсу – сприяння територіальній громаді у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру й створення умов для підвищення активності громади.
  3. Основні завдання Конкурсу:
    • стимулювання діяльності ініціативних груп громадян через надання фінансової підтримки для впровадження їхніх суспільних ініціатив;
    • поширення позитивного досвіду, набутого окремими громадами, у розв’язанні соціально-економічних проблем місцевого значення;
    • створення сприятливого клімату для внутрішнього розвитку територіальної громади шляхом стимулювання її до самоорганізації;
    • розвиток соціального партнерства шляхом об’єднання ресурсів і зусиль міської ради та громадськості на вирішення соціально значущих проблем територіальної громади.
  4. Пріоритетні напрямки Конкурсу:
    • благоустрій території міста;
    • облаштування дитячих ігрових та спортивних майданчиків, озеленення;
    • благоустрій місць відпочинку населення - парків, скверів, алей тощо.
  5. Обсяг співфінансування проектів на умовах програми «Активні громади» Британської Ради в Україні з міського бюджету становить 600,0 тис.грн.
  6. Реалізація міні-проектів здійснюється протягом бюджетного року.
  7. Організаційне забезпечення, процедура проведення, порядок фінансування конкурсу визначається умовами програми «Активні громади» Британської Ради в Україні .
  8. Використання інформації, що міститься у Конкурсній документації, здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про інформацію». Конкурсна документація зберігається в секретаря Конкурсного комітету, при цьому члени Конкурсного комітету мають право на отримання копій всіх документів.
  9. Факт участі в Конкурсі означає, що всі учасники погоджуються з правилами, встановленими цим Положенням про Конкурс, а також з тим, що назва органу самоорганізації населення, ініціативної групи, імена, прізвища учасників проекту, а також фото-і відеоматеріали, пов’язані з реалізацією проекту, можуть бути використані Кремінською міською радою в інформаційних, рекламних та інших матеріалах спрямованих на популяризацію Конкурсу.

 

Секретар міської ради                                                                    Е.В. Пилипенко

 

Заступник міського голови                                                                       Н.М. Макогон

Read 440 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG