Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 12 листопада 2018 14:40

41 сесія. Про передачу багатоквартирного житлового будинку №5 по пров.Дружби з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс ОСББ

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41 / проект

«____» грудня 2018 року
м. Кремінна

 

Про передачу багатоквартирного житлового
будинку № 5 по провулку Дружби з балансу
управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС»
на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного
будинку (ОСББ)

 

Розглянувши письмове звернення голови правління ОСББ «_______________» _________ про передачу житлового будинку №5 по провулку Дружби на баланс та в оперативне управління даного ОСББ, керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.10 Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду, ст.358 Цивільного кодексу України, Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Порядком передачі житлового комплексу або його частини з балансу на баланс», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 року №1521, «Порядком списання з балансу багатоквартирних будинків», затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20.04.2016 року №301, п.30 ч.1 ст.26, п.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирного житлового будинку №5 по провулку Дружби в м. Кремінна з балансу управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «______________».
  2. Директору управляючої компанії ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» та голові правління ОСББ «________________» створити комісію з приймання – передачі житлового будинку № 5 по провулку Дружби в м. Кремінна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.
  3. Процедуру приймання-передачі будинку провести в термін до 31.12.2018р.
  4. Акт приймання – передачі надати до виконавчого комітету міської ради на затвердження.
  5. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                                  Ю.О.Прокопенко

Read 480 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG