Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 листопада 2018 11:11

41 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в приватну власність (вул.Кутузова)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/ПРОЕКТ

« » грудня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в приватну власність гр. --
(вул. Кутузова, 17)

 

Розглянувши заяву громадянки -- щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки яка знаходиться в постійному користуванні відповідно до Державного акту на право постійного користування землею серії ЛГ № 2050000132, з послідуючою передачею в приватну власність, враховуючи Свідоцтво про смерть громадянина -- (серії І-ЕД № 505541 виданого Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Луганській області 31.07.2017 року № 340), керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянці --, яка мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Кутузова, 17, м. Кремінна, площею 0,0750 га для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею в приватну власність.
  2. Громадянці -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 498 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG