Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 листопада 2018 11:06

41 сесія. Про затвердження переліку вільних земельних ділянок комунальної власності, які виставляються для продажу прав оренди на них на конкурентних засадах (земельних торгах)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/ПРОЕКТ

 « » грудня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження переліку вільних земельних ділянок комунальної власності, які виставляються для продажу прав оренди на них на конкурентних засадах (земельних торгах)

 

Розглянувши заяву ФОП Вакули Г.В. щодо надання в оренду земельної ділянки для розширення території орендованої земельної ділянки наданої для обслуговування виробничої бази, керуючись ст.ст. 134-138 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 12, 17 Закону України «Про основи містобудування», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 16.11.2011 № 290, ст. 25, 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити перелік вільних земельних ділянок комунальної власності, які виставляються для продажу прав оренди на них на конкурентних засадах, а саме:

- земельна ділянка комунальної власності земель вільної від забудови приблизною площею 0,1300 га, яка розташована по вул. Піщана, 18а, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості;

  1. 2. Дозволити розробку детального плану території земельної ділянки приблизною площею 0,1300 га., розташовану за адресою: м. Кремінна, вул. Піщана, 18а, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.
  2. 3. Виконавчому комітету міської ради внести відповідні зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 05.03.2014 року № 53 (зі змінами) «Про створення конкурсної комісії для конкурсного відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконавця земельних торгів на конкурсних засадах» та забезпечити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки після погодження та затвердження у встановленому законом порядку детального плану території земельної ділянки.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                   Ю.О. Прокопенко

Read 475 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG