Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 листопада 2018 15:29

40 сесія. Про передачу в позичку комунального майна

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОКОВА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №40/

«28» листопада 2018 року
м. Кремінна

 

Про передачу в позичку
комунального майна

 

         З метою забезпечення потреб населення м. Кремінна, відповідно до ст. 827 Цивільного кодексу України, керуючись ч.5 ст. 16, ст. ст.25, 59, ч.5 ст. 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Передати в позичку відділу культури Кремінської районної державної адміністрації Луганської області комп’ютер AMD X2 4020 (у зборі) в кількості одна штука, а також будівлі та приміщення для утримання бібліотечних та клубних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Передати комунальній установі «Кремінське районне територіальне медичне об’єднання» в позичку холодильник Nord Dx-239-7 в кількості 1 одиниця.
  3. Передати відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації в позичку для дитячих навчальних закладів «Ластівка» та «Катруся» кондиціонери марки АС Elektrik QUT -24 HN1 у кількості 2 штук та для дитячих навчальних закладів «Ластівка», «Катруся», «Малятко», «Зірочка» , «Берізка» мотокоси марки Амур БТ-4200 у кількості 5 штук.
  4. Передати в позичку відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області будівлі з господарськими будівлями та спорудами для утримання дошкільних навчальних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з Додатком 2 до цього рішення.
  5. Передати в позичку комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» для утримання фельдшерських пунктів та здоровпункту, які діють на території Кремінської міської ради, приміщення та будівлі з господарськими будівлями та спорудами згідно з Додатком 3 до цього рішення.
  6. Кремінському міському голові підписати договори позички щодо вказаного комунального майна строком з 01.01.2019 по 31.12.2019.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування,бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Ю.О. Прокопенко

Read 608 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG