Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 вересня 2018 13:39

39 сесія. Про надання дозволу комунальному підприємству «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на списання з балансу рухомого майна

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №39/

____________ 2018 р.
м. Кремінна

Про надання дозволу комунальному
підприємству «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС»
на списання з балансу рухомого майна

         Розглянувши звернення керівника КП «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» від 30.08.2018 № 140, про надання дозволу на реалізацію рухомого майна у зв’язку із неможливістю виплати за рахунок господарської діяльності заборгованості по заробітній платі колишнім працівникам комунального підприємства «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС», на підставі комісійного обстеження рухомого майна, яке не використовується у господарській діяльності підприємства, керуючись п. 30 ч.1 ст. 26, ст.ст. 43,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 319, 327 Цивільного кодексу України, , міська рада

ВИРІШИЛА :

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству «КРЕМІННА - КОМУНСЕРВІС» на списання з балансу рухомого майна (додаток 1) , яке не використовується у господарській діяльності.
  2. Комунальному підприємству «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» передати списане майно Кремінському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області для подальшої реалізації в рахунок погашення заборгованості по заробітній платі.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

Міський голова                                        Ю.О. Прокопенко

Read 520 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG