Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 08 жовтня 2018 08:37

39 сесія. Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП «Кремінське ЛМГ»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 39/ПРОЕКТ

« 31 » жовтня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою та укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ДП «Кремінське ЛМГ»
(територія Сіточного лісництва)

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою, розробленої на підставі листа Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 05.07.2018 року № 6/31-3995, враховуючи погодження ДП «Кремінське ЛМГ» та Луганської обласної державної адміністрації - Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 186 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, що перебуває в постійному користуванні державного підприємства «Кремінське лісомисливське господарство» на території Сіточного лісництва, на яку поширюється право сервітуту Кремінської міської ради – право проїзду на транспортному засобі по наявному шляху, розташованої за межами населених пунктів, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області.
  2. Укласти договір сервітуту з Державним підприємством «Кремінське лісомисливське господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Хвойна, 1, безстроковий та безоплатний на частину земельну ділянку державної власності із земель лісогосподарського призначення у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:06:001:0351, загальною площею 2911,9082 га на площу 0,7822 га, яка розташована за межами населених пунктів Сіточного лісництва, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, для права проїзду на транспортному засобі по наявному шляху з правом поліпшення дорожнього шляху.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 619 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG