Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 31 серпня 2018 15:17

38 сесія. Про внесення змін до договору оренди землі від 14.05.2015 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 38/ПРОЕКТ

 

« 26 » вересня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договору оренди землі від 14.05.2015 р. для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з гр. --
(вул. Харківська, 103)

 

Розглянувши заяву громадянки -- щодо зменшення орендної плати у зв’язку з переглядом ставок орендної плати Кремінською міською радою, враховуючи погодження комісії міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології, керуючись ст.ст. 12, 83 Земельного кодексу України, 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», ст. 26, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та рішенням 29 сесії міської ради 7 скликання від 31.01.2018 № 29/16 «Про затвердження Типового договору оренди землі, який буде укладатися на земельні ділянки комунальної власності Кремінської міської громади», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до договору оренди землі від 14.05.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 23.10.2015 року № 11766512, та укладеного для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська (колишня вул. Інтернаціональна), 103, а саме:

Внести зміни в п. 9 Договору оренди землі, виклавши його в наступній редакції:

«Орендна плата вноситься орендарем у формі та розмірі:

  • грошової плати у гривнях в розмірі 1% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки (що становить 337,20 грн. в рік розрахованої станом на 2018 рік відповідно до розрахунку)

з застосуванням наступної індексації відповідно до нормативних актів на наступні роки, з правом перегляду орендної плати один раз у три роки та внесенням орендної плати згідно чинного законодавства шляхом перерахування коштів на рахунок місцевого бюджету.»

  1. Усі інші умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.
  2. Орендарю в місячний строк провести у встановленому законом порядку реєстрацію Додаткову угоду № 1 до вищевказаного договору оренди землі.
  3. По закінченню строку дії договору оренди з угодою землекористувач зобов’язаний провести роботи по поновленню або приведенню в належний стан для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  4. Орендарю в п’ятиденний строк після реєстрації Додаткової угоди до Договору оренди землі надати його копію Рубіжанській об’єднаній державній податковій інспекції.
  5. Копію рішення направити у Рубіжанську ОДПІ для використання у роботі.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 495 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG