Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 08 червня 2018 09:09

36 сесія. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 36/ПРОЕКТ

 « » липня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян

 

Розглянувши заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), враховуючи рішення 13 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.09.2011 року № 13/44 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради», рішення 65 сесії 6 скликання Кремінської міської ради від 21.10.2015 року № 65/5 «Про зміну назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та розпоряджень міського голови від 10.02.2016 року № 03-01/18 «Про перейменування вулиць» та від 17.02.2016 року № 03-01/27 «Про перейменування провулку Красноармійський у місті Кремінна», керуючись ст.ст. 12, 89, 116, 118, 120, 121, 122 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність наступним громадянам:
  2. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно в спільну сумісну власність наступним громадянам:
  3. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування прийнятих відповідно до Декрету Кабінету Міністрів України від 26.12.1992 року № 15-92 «Про приватизацію земельних ділянок» та надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права власності на земельні ділянки наступним громадянам:
  4. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які розроблені попередніми власниками нерухомого майна (жилих будинків), з урахуванням цивільно-правових угод щодо відчуження нерухомого майна (жилі будинки) та передати безоплатно у власність земельні ділянки наступним громадянам:
  5. Землевпорядному відділу виконавчого комітету міської ради внести відповідні зміни в земельно-кадастрову документацію щодо передачі у власність земельних ділянок.
  6. Копію рішення направити до Рубіжанської ОДПІ для використання у роботі
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                               Ю.О. Прокопенко

Read 445 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG