Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 червня 2018 10:55

35 сесія. Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» (пров.Медовий)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 35/ПРОЕКТ

« » червня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження проекту відведення земельної ділянки комунальної власності та передачу її в постійне користування КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги»
(пров. Медовий)

 

Розглянувши клопотання КУ «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розроблену відповідно до рішення сесії Кремінської міської ради від 28.03.2018 року № 32/14 та від 16.05.2018 року № 34/13, враховуючи позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації, керуючись ст. 12, 83, 123, 186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності в постійне користування, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Медовий.
  2. Провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель житлової та громадської забудови, розташовану по пров. Медовий, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:04:042:-----, площею 0,1000 га.
  3. Передати Комунальній установі «Кремінський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Побєди, 1А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:04:042:----, площею 0,1000 га, розташовану по пров. Медовий, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги - амбулаторії.
  4. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  5. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 542 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG