Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 05 січня 2018 14:03

29 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 29/ПРОЕКТ

 «31» січня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО»
(район пров. Сєвєрний)

 

Розглянувши клопотання дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції за рахунок вільної земельної ділянки в районі колишньої шахти «Кремінна», керуючись ст. 12, 83, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст.22, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «ЛУГЕКОЕНЕРГО», юридична адреса: м. Сєвєродонецьк, пр. Гвардійський, 27А/33, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності іншої промисловості розташованої в районі пров. Сєвєрний, біля колишньої шахти «Кремінна», м. Кремінна, орієнтовною площею 1,00 га, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії - будівництва об’єктів інженерної та енергетичної інфраструктури електростанції з послідуючою передачею її в оренду.
  2. Дирекції ТОВ «ЛУГЕКОЕНЕРГО» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк дії виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                            Ю.О. Прокопенко

Read 526 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG