Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 24 листопада 2017 15:41

28 сесія. Про надання дозволу Відділу освіти Кремінської РДА на укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ПП «Рубіжанський залізобетон»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 28/ПРОЕКТ

« 20 » грудня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу Відділу освіти Кремінської РДА на укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ПП «Рубіжанський залізобетон»
(пров. Івана Франка, 2)

 

Розглянувши клопотання директора КЗ «Кремінський медичний коледж» щодо передачі в постійне користування земельної ділянки, враховуючи розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації від 07.11.2017 року № 821, керуючись ст.ст. 12, 83, 92 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 2, на укладання договору сервітуту з ПП «Рубіжанський залізобетон» на частину земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Івана Франка, 2 м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:04:026:5401, для установки тимчасової споруди модульної топочної на альтернативному паливу по забезпеченню теплом Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.
  2. Відділу освіти Кремінської РДА оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та укласти договір сервітуту з ПП «Рубіжанський залізобетон».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 561 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG