Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 24 листопада 2017 11:47

28 сесія. Про створення Комунального підприємства «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 28/ПРОЕКТ

 

«_____ » __________ 2017 року
м. Кремінна

 

Про створення Комунального підприємства
«ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради 

 

З метою забезпечення надійності функціонування водопровідно-каналізаційного господарства міста, відповідно до статей 57, 62, 63,78 Господарського кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Створити Комунальне підприємство «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради та віднести його до сфери управління Кремінської міської ради.
  2. Утворити розмір статутного капіталу Комунального підприємства «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради у розмірі _________ та сплатити його не пізніше 1 місяця до закінчення першого року з дня державної реєстрації підприємства.
  3. Затвердити Статут Комунального підприємства «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради (додаток 1).
  4. Закріпити за Комунальним підприємством «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради на праві господарського відання майно, необхідне для здійснення ним статутної діяльності, згідно з переліком (додаток 2).
  5. Кремінському міському голові:

5.1. забезпечити здійснення заходів з державної реєстрації Комунального підприємства «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради;

5.2. Укласти контракт з керівником Комунального підприємства «ВОДОСТИЛЬ» Кремінської міської ради зі строком дії ___ роки відповідно до Положення про порядок укладання контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, при найманні на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1993 р. N 203.

 

  1. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                                                     Ю.О.Прокопенко

Read 856 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG