Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 листопада 2017 15:29

27 сесія. Про укладення додаткової угоди

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № ___/___

 

“_____”______2017 р.
м. Кремінна

 

Про укладення додаткової угоди

 

У зв’язку з розширенням повноважень органів місцевого самоврядування, що потребує розширеного забезпечення виконавчих органів матеріальними ресурсами, проведенням капітального ремонту адміністративної будівлі Кремінської міської ради, відповідно до вимог Закону Україну «Про оренду державного та комунального майна», Постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 р. № 786 «Про методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу,  керуючись ст.ст. 140,143, 144 Конституції України, ст. 25, п. 31 ст.  26, ст. 59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  міська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.Виконкому Кремінської міської ради негайно після прийняття рішення сесії, провести роботу з укладення додаткової угоди з Орендарем Головним управлінням Держгеокадастру в частині зменшення загальної площі оренди та переміщення орендаря з приміщень, які потребують капітального ремонту в інші приміщення.

 

2.Контроль за виконанням покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

Read 506 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG