Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 26 вересня 2017 15:11

26 сесія. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку нерухомого майна комунальної власності

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №

 

___ жовтня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження звіту про експертну
грошову оцінку нерухомого майна
комунальної власності, яке знаходиться
за адресою: вулиця Чайковського, 3
міста Кремінна

 

З метою поповнення міського бюджету коштами від оренди комунального майна, враховуючи рекомендації комісії з проведення аукціону на право оренди окремо визначеного комунального майна, розташованого за адресою вулиця Чайковського, 3, розглянувши звіт про експертну грошову оцінку об’єкту нерухомого майна – окремої нежитлової будівлі з котельнею розташованого за адресою вулиця Чайковського, 3 місто Кремінна, розроблений суб’єктом оціночної діяльності Шиховим Русланом Вячеславовичем , керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», ст. 25,26,59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», сесія міської ради

ВИРІШИЛА :

1.Затвердити Звіт про експертну грошову оцінку нерухомого майна комунальної власності – окремої нежитлової будівлі з котельнею загальною площею 131,4 квадратних метри з котельнею 17,6 квадратних метри, яка розташована за адресою: вулиця Чайковського,3 місто Кремінна Кремінського району Луганської області, всього у сумі 316600,00(триста шістнадцять тисяч шістсот) грн. 00 коп., в тому числі : будівля - 300500,00(триста тисяч п’ятсот)грн.. 00 коп., котельна -16100,00(шістнадцять тисяч сто) грн.. 00 коп.

2.Планово-фінансовому відділу апарату виконкому внести зміни у бухгалтерські документи щодо уточнення балансової вартості вазаного майна.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                                   Ю.О. Прокопенко

Read 822 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG