Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 вересня 2017 16:25

26 сесія. Про внесення змін до договору оренди землі від 09.09.2016 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ШОСТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 26/ПРОЕКТ

« 11 » жовтня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договору оренди землі від 09.09.2016 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»
(пров. Дружби)

 

Розглянувши клопотання керівника КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» щодо дострокового припинення договору оренди землі та клопотання ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» щодо передачі в оренду земельних ділянок для обслуговування ринку, керуючись ст.ст. 12, 83, 120 Земельного кодексу України, 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до договору оренди землі укладеного 09.09.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельних ділянок у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 26.09.2016р. за № 16673040, 11.10.2016 за № 16916046, 12.10.2016 за № 16958158 для будівництва та обслуговування ринкової інфраструктури, розташованого по пров. Дружби, м. Кремінна, а саме:

- виключити орендаря Комунальне підприємство «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» та включити орендаря Дочірнє підприємство «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

  1. Усі умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.
  2. Орендарю в місячний строк укласти Угоду № 1 до вищевказаного договору оренди землі та провести у встановленому законом порядку внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
  3. По закінченню строку дії договору оренди землі з доповненням землекористувач зобов’язаний провести роботи по поновленню або приведенню в належний стан для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  4. Орендарю в п’ятиденний строк після реєстрації угоди до Договору оренди землі надати його копію Кремінському відділенню Рубіжанської об’єднаної державної податкової інспекції.
  5. Копію рішення направити у Рубіжанську ОДПІ для використання у роботі.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 486 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG