Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 23 серпня 2017 16:55

25 сесія. Про передачу в оперативне управління ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» сміттєвоза

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
_________________ СЕСІЯ
 РІШЕННЯ № _____

 

“____” ________ 2017 року
м. Кремінна

 

Про передачу в оперативне управління ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» сміттєвоза

 

 З метою недопущення несанкціонованих звалищ на території міської ради, якісного виконання послуг, визначених рішенням виконкому міської ради від 16.05.2017 № 123 «Про оголошення конкурсу та затвердження конкурсної документації по наданню житлово-комунальних послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Кремінської міської ради», виконавцем - дочірнім підприємством «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС», керуючись ст.25, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

  1. Передати в оперативне управління з 15 вересня 2017 року на 1 календарний рік Дочірньому підприємству «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»сміттєвоз марки КО-413, модель ГАЗ 3307, рік випуску 2005, для виконання послуг з вивозу твердих побутових відходів.
  2. Планово-фінансовому відділу апарату виконкому зняти з балансу вказаний транспортний засіб і передати на баланс дочірнього підприємства відповідно до вимог чинного законодавства.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 572 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG