Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 квітня 2017 17:02

22 сесія. Про надання згоди на поділ земельної ділянки по вул Вокзальна

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДРУГА
СЕСІЯ
РІШЕННЯ №
22/ПРОЕКТ

 

«01» березня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «Кремінський завод «РИТМ»
(вул. Вокзальна, 2)

 

Розглянувши клопотання дирекції ТОВ «Кремінський завод «РИТМ» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки у зв’язку з добровільною відмовою від частини земельної ділянки, керуючись ст. 12, 83, 141 Земельного кодексу України, ст.22, пункту «є» ст. 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.   Надати згоду Товариству з обмеженою відповідальністю «Кремінський завод «РИТМ» юридична адреса: м. Кремінна, вул. Вокзальна, 2, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості, розташованої по вул. Вокзальна,2, м. Кремінна, площею 1,3860 га, кадастровий номер 4421610100:02:075:6201, яка знаходиться в оренді відповідно до договору оренди землі від 12.12.2016 року, для розміщення та експлуатації основних, підсобних, і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості – утримання виробничої бази та виробничої будівлі.

2.   ТОВ «Кремінський завод «РИТМ» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надати міській раді на розгляд та погодження.

3. Установити строк дії виконання даної згоди – 6 (шість) місяців.

4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 541 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG