Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 квітня 2017 16:45

22 сесія. Про надання дозвіл на складання проекту для ОЖБ, вул Курчатова, 33, учасник АТО

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДРУГА
СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 22/ПРОЕКТ

«17» травня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. --
(вул. Курчатова, 33)

 

Розглянувши заяву ФОП Бяльського О.В. – розробника проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину -- будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, як учаснику АТО щодо подовження терміну дії виконання рішення сесії міської ради від 27.01.2016 року № 4/22, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення 4 сесії міської ради 7 скликання від 27.01.2016 року № 4/22 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. -- (вул. Курчатова, 33)» у зв’язку з невиконанням даного рішення у встановлений строк.

2. Надати дозвіл гр. --, який мешкає за адресою--, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Курчатова, 33, м. Кремінна, площею 0,06 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність.

3.    Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.

4. Установити строк дії виконання даного рішення – 1 (один) рік.

5.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 498 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG