Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 03 квітня 2017 14:23

22 сесія. Про розгляд звіту

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДРУГА
СЕСІЯ
РІШЕННЯ №


«       »                          2017 р.
м. Кремінна

 

Про розгляд звіту щодо виконання
Програми правової освіти населення
та організації надання населенню
безоплатної первинної правової допомоги
м. Кремінна на 2014-2019 роки

 

Розглянувши звіт про виконану роботу за 2014 – 2017 р.р. громадської організації «Кремінський Центр правової інформації, консультації та допомоги «Колохорт» визначеній відповідальною за виконання Програми правової освіти населення та організації надання населенню безоплатної первинної правової допомоги м. Кремінна на 2014-2019 роки та провівши аналіз, керуючись ст. 25 ст. 26, ст. 59 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти звіт про виконану роботу за 2014 – 2017 р.р. громадської організації «Кремінський Центр правової інформації, консультації та допомоги «Колохорт» та визнати його ХХХХХХХХХХХХХ.

2ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ ..

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів та постійну депутатську комісію з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв 'язку із засобами масової інформації.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 719 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG