Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 03 квітня 2017 14:21

22 сесія. Про виплату грошової компенсації

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДРУГА
 СЕСІЯ
РІШЕННЯ №


«       »                          2017 р.
м. Кремінна

Про виплату грошової компенсації
на покриття витрат з покращення
приміщення комунальної власності

 

Розглянувши Звіт про оцінку вартості невід’ємних покращень окремої будівлі комунальної власності, розташованої за адресою: місто Кремінна , вулиця Чайковського, 3, виконаний суб’єктом оціночної діяльності Лазебником А.Б., керуючись ст. 25 ст. 26, ст. 59 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти Звіт про оцінку вартості невід’ємних покращень окремої будівлі комунальної власності, розташованої за адресою: місто Кремінна , вулиця Чайковського, 3 у сумі 36290,00 (тридцять шість тисяч двісті дев’яносто ) грн.. 00 коп.

2. Планово-фінансовому відділу апарату виконкому  передбачити  в бюджеті міської ради  на ІІ квартал 2017 року  грошову компенсацію фізичній особі-підприємцю Євсюкову О.А. для покриття витрат на невід’ємні покращення будівлі комунальної власності розташованої за адресою: місто Кремінна , вулиця Чайковського, 3 у сумі 36290,00 (тридцять шість тисяч двісті дев’яносто ) грн.. 00 коп. та провести виплату згідно чинного законодавства.

Внести  в бухгалтерську документацію  зміни вартості вказаного об’єкту.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з  питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та   фінансів та постійну депутатську  комісію з питань регламенту, законності, депутатської  діяльності та етики, зв 'язку із засобами масової інформації.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 647 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG