Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 березня 2017 09:46

21 сесія. Про надання дозволу на складання тех док для установки МАФ сервітути вул Декабристів, 352а

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ПЕРША
СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 21/ПРОЕКТ

« 05 » квітня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту ФОП Шуймі О.В.
(вул. Декабристів, 35/2а)

 

Розглянувши заяву ФОП Шуйми О.В. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим укладанням договору сервітуту на земельну ділянку для установки торгового павільйону, враховуючи рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 01.07.2015 р. № 98, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.   Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Шуймі Олександру Вікторовичу, який мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Декабристів, 35/2а, м. Кремінна, площею 0,0024 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – установки малої архітектурної форми – торгового павільйону з послідуючим укладанням договору сервітуту.

2.   ФОП Шуймі О.В. оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.

3. Установити строк виконання даного рішення – 6 (шість) місяців.

4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 485 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG