Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 02 березня 2017 15:02

21 сесія. Про визначення балансоутримувача

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
_________________СЕСІЯ
РІШЕННЯ № ______

“ ____” ____________ 2017 р.
м. Кремінна

 

Про визначення балансоутримувача
об’єкта нерухомого майна комунальної власності,
який знаходиться за адресою м. Кремінна,
площа Красна, 20

 

З метою оптимізації наповнення міського бюджету від оренди нерухомого майна комунальної власності, керуючись ст. 25, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Визначити балансоутримувачем об’єкта комунального майна Кремінської територіальної громади – окремої нежитлової будівлі,яка знаходиться за адресою: місто Кремінна Кремінського району Луганської області , площа Красна, 20 - виконком Кремінської міської ради.

2. Громадській організації «Кремінський центр регіонального розвитку «Наша громада» провести передачу вищевказаного майна на баланс виконкому Кремінської міської ради відповідно до чинного законодавства.

3.Планово-фінансовому відділу апарату виконкому Кремінської міської ради, поставити на баланс нерухоме майно та привести у відповідність технічну та бухгалтерську документацію.

4.Внести окрему нежитлову будівлю,яка знаходиться за адресою місто Кремінна Кремінського району Луганської області , площа Красна, 20, в перелік об’єктів, які підлягають передачі в оренду ( в цілому чи окремими площами) у 2017 році.

5. Рішення п’ятдесят дев’ятої сесії шостого скликання від 29.03.2015 № 59/23 «Про визначення балансоутримувач об’єкта нерухомого майна комунальної власності, який знаходиться за адресою м. Кремінна площа Красна, 20» вважати таким , що втратило чинність.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку,планування бюджету та фінансів

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 602 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG