Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 06 лютого 2017 11:24

20 сесія. Про надання дозволу на складання проекту по вул Пєрвомайська ОЖБ та ОСГ

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТА
СЕСІЯ
РІШЕННЯ №
20/ПРОЕКТ

 « 01 » березня 2017 р.

м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. --

(вул. Пєрвомайська, 95)

 

Розглянувши заяву гр. -- про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки , враховуючи Договір дарування сину житлового будинку зареєстрованого в реєстрі за № 1296 та виданого 16.07.2009 року, керуючись ст. 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22, 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Надати дозвіл гр. --, який мешкає за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови розташованої по вул. Пєрвомайська, 95, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1200 га з правом збільшення присадибної ділянки за рахунок вільної земельної ділянки розташованої по вул. Пєрвомайська, район садиби 95, для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.

2.   Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.

3. Установити строк дії виконання даного рішення – 1 (один) рік.

4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

 

Міський голова                                           Ю.О. Прокопенко

Read 463 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG