Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 лютого 2017 11:06

20 сесія. Про надання дозволу на тех док під котельнею вул Піддубна, 18

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 20/ПРОЕКТ

 

« 01 » березня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в постійне користування КП «Креміннатепло-комуненерго»

(вул. Піддубна, 18)

 

Розглянувши клопотання КП «Креміннатеплокомуненерго» щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою для передачі в постійне користування земельної ділянки, на якій розташовано нерухоме майно – котельня, враховуючи рішення сесії Кремінської міської ради від 13.10.2005 року № 26/2 та Акту прийняття-передачі цілісного майнового комплексу Кремінського експлуатаційного району ЛОКСТП «Луганськтеплокомуненерго» від 15.10.2005року, керуючись ст.ст. 12, 83, 92, 120, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.        Надати дозвіл Комунальному підприємству «Креміннатепло-комуненерго», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Гастелло, 21, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із земель промисловості, площею 0,0200 га, розташованої по вул. Піддубна, 18, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури – утримання котельні з послідуючою передачею її в постійне користування.

2.        КП «Креміннатеплокомуненерго» оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.

3.                                    Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                               Ю.О. Прокопенко

Read 656 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG