Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 01 лютого 2017 11:03

20 сесія. Про надання дозволу на тех док вбудований магазин по пр Дружби 8-3

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО
СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТА
СЕСІЯ

РІШЕННЯ №
20/ПРОЕКТ

 

« 01 » березня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з послідуючою передачею в оренду ФОП Карпенко О.В.

(пр. Дружби, 8/3)

 

Розглянувши заяву ФОП Карпенко О.В. щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою з послідуючим переукладенням договору оренди землі та приведенням його до відповідності норм чинного законодавства, керуючись ст.ст. 12, 83, 120, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», », Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

1.        Надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Карпенко Ользі Василівні, яка мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із земель житлової та громадської забудови, кадастровий номер 4421610100:02:246:5503, площею 0,0015 га, розташованої по пр. Дружби (колишній пр. Леніна), 8/3, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі - вбудованого нежитлового приміщення з послідуючою передачею її в оренду.

2.        ФОП Карпенко О.В. оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.

3.                                    Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 586 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG