Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 04 січня 2017 11:53

19 сесія. Про делегування повноважень


УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДЕВ’ЯТНАДЦЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 19/(проект)

« ___ » ___________ 2017 р.
         м. Кремінна

 

Про делегування повноважень

 

         З метою підвищення ефективності проведення статистичних спостережень за соціально-економічними та демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна (сел. Житлівка, сел.Стара Краснянка, сел.Диброва, сел.Кузьміне) на підставі положень Законів України «Про державну статистику», «Про особисте селянське господарство», наказу Державного комітету статистики «Про затвердження Порядку обліку особистих селянських господарств сільськими, селищними та міськими радами», керуючись ст. 25, п.п. 5,7,9,10 п.«б» ст. 30, ч.1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.  Делегувати повноваження виконавчому комітету міської ради щодо ведення погосподарського обліку особистих селянських господарств та статистичних спостережень за соціально-економічними і демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна (сел. Житлівка, сел.Стара Краснянка, сел.Диброва, сел.Кузьміне).

2.  Виконавчому комітету Кремінської міської ради:

2.1.  залучити для ведення погосподарського обліку особистих селянських господарств та статистичних спостережень за соціально-економічними і демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна працівників, які не перебувають у штаті апарату виконкому міської ради, на умовах цивільно-правового договору.

2.2.  визначити уповноважених осіб за ведення погосподарського обліку особистих селянських господарств та статистичних спостережень за соціально-економічними і демографічними процесами в сільських населених пунктах територіальної громади м.Кремінна;

2.3.  проводити оплату за виконану роботу працівникам, які не перебувають у штаті апарату виконкому міської ради на умовах цивільно-правового договору, по коду тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0170 «Організаційно, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (уразі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів» за рахунок економії фонду оплати праці.

3.  Рішення Кремінської міської ради сьомого скликання від 27.04.2016 р. № 8/44 «Про делегування повноважень» вважати таким, що втратило чинність.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

 

Міський голова                                                                    Ю.О. Прокопенко

Read 561 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG