Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 10 грудня 2021 13:45

12/8. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок ФГ «СПІКА»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» грудня 2021 року

Кремінна

№12/ПРОЕКТ

Про надання дозволу на складання технічної документації із
землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок ФГ «СПІКА»

 

Розглянувши клопотання голови ФГ «СПІКА» щодо надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою на земельні ділянки із нерозподілених земельних часток (паїв) колишнього КСП «Ленінський шлях» з послідуючою передачею їх в оренду, керуючись ст.ст. 12, 83, 123, 124 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Фермерському господарству «СПІКА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Титова, 1В, на складання технічних документацій із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок із нерозподілених земельних часток (паїв) колишнього КСП «Ленінський шлях» контурів № 800, 1378, 1382, 1663, 1667, 1671, 1676, 1680 загальною площею 80,0 га, розташованих за межами с. Червонопопівка Кремінської територіальної громади, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею їх в оренду.
  2. Заявнику оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 178 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG