Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 08 грудня 2021 10:22

12/8. Про внесення змін до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки Кремінської ТГ на 2021-2023 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДВАНАДЦЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

___________ 2021 року

Кремінна

№ 12/___

Про внесення змін до Програми
забезпечення громадського порядку
та громадської безпеки Кремінської
територіальної громади
на 2021-2023 роки

 

З метою створення комфортних та безпечних умов проживання на території Кремінської територіальної громади для мешканців, а також для гостей громади, підвищення рівня довіри населення до роботи правоохоронних органів, забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території громади, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до Переліку заходів та очікуваних результатів Програми забезпечення громадського порядку та безпеки Кремінської територіальної громади на 2021-2023 роки та викласти їх в новій редакції (додається).
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у бюджеті Кремінської міської територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 185 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG