Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 29 жовтня 2021 16:10

11/8. Про прийняття мультиплікаційних спортивних майданчиків у власність Кремінської територіальної громади

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ОДИНАДЦЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я (проект)

« » листопада 2021 року

Кремінна

Про прийняття мультиплікаційних
спортивних майданчиків у власність
Кремінської територіальної громади

 

З метою реалізації загальнонаціональної програми Президента України «Здорова Україна», керуючись статтею 26, статтею 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника Луганської обласної військово – цивільної адміністрації від 25.10.2021 № 697 «Про передачу мульфункціональних спортивних майданчиків», Кремніська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти у комунальну власність Кремінської територіальної громади та передати на баланс Управління освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради (код ЄДРПОУ 44020754):
    1.1. мультифункціональний спортивний майданчик та підтверджуючу документацію загальною вартістю 297166,50 грн. (двісті дев’яносто сім тисяч сто шістдесят шість грн. 50 коп.), що розташований за адресою: 92905, Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Кремінна, вул. Вереснева, 18;
    1.2. мультифункціональний спортивний майданчик та підтверджуючу документацію загальною вартістю 297166,50 грн. (двісті дев’яносто сім тисяч сто шістдесят шість грн. 50 коп.), що розташований за адресою: 92905, Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Кремінна, пров. Радищева, 69;
    1.3. мультифункціональний спортивний майданчик та підтверджуючу документацію загальною вартістю 297166,50 грн. (двісті дев’яносто сім тисяч сто шістдесят шість грн. 50 коп.), що розташований за адресою: 92924, Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, с. Червонопопівка, вул. Центральна, 4.
  2. Доручити міському голові власним розпорядженням затвердити персональний та кількісний склад комісії з питань приймання - передачі майна визначеного пунктом 1 даного рішення.
  3. Управлінню освіти, культури, молоді та спорту Кремінської міської ради у відповідності до вимог законодавства забезпечити оприбуткування майна, що приймається згідно з цим рішенням.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію міської ради з питань з питань житлово –комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 234 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG