Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 23 листопада 2020 13:06

Засуджено осіб за незаконне позбавлення волі людини

Кремінським районним судом Луганської області ухвалено обвинувальні вироки, якими осіб визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.146 КК України, а саме незаконному позбавленні волі людини, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань.

Під час судового розгляду встановлено, що 31 липня 2020 року у обвинувачених І., К. та Г., на фоні ревнощів, раптово виник злочинний умисел, спрямований на незаконне позбавлення волі потерпілого Н., реалізуючи який, усвідомлюючи незаконність своїх дій, діючи умисно, всупереч волі потерпілого Н., з примусом, помістили останнього в салон автомобіля та вивезли до лісового масиву на околиці м. Кремінна.

Перебуваючи у лісовому масиві, обвинувачені І., К. та Г. завдали потерпілому Н. тілесні ушкодження, які виразились у заподіянні безлічі ударів палкою в область голови, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок. Після цього, зафіксувавши на нозі Н. буксировочний ремінь, протягли останнього автомобілем близько 80 метрів по лісовому масиву, спричинивши вказаними діями фізичних страждань потерпілому.

Під час судового розгляду обвинувачені визнали вину в повному обсязі, щиро розкаялися.

За результатами судового розгляду обвинуваченим, на підставі укладених угод про примирення між потерпілим та обвинуваченими, призначено покарання у виді 4 років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком 3 роки.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання на строк до 5 років позбавлення волі

 

Прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                  М. Черний

Read 664 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG