Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 21 квітня 2020 08:05

Предстати перед судом чи сумлінно сплачувати аліменти – вибір за боржником

За процесуального керівництва Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області слідчим СВ Кремінського ВП ГУНП в Луганській області здійснювалось досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканки м. Кремінна Луганської області за фактом злісного ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів).

За матеріалами слідства, в період з березня 2019 року до лютого 2020 року, жінка, позбавлена батьківських прав, приховуючи доходи, ухилялась від сплати аліментів на утримання малолітньої дитини, внаслідок чого утворилась заборгованість із сплати таких коштів у розмірі, що сукупно складають суму виплат більш як за три місяці відповідних платежів. За вказаним фактом, спрямовано до суду матеріали за обвинуваченням особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.164 КК України.

«Горе-матері» загрожує покарання у виді громадських робіт на строк від 80 до 120 годин або арешту на строк від 3 до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.

 

Ювенальний прокурор Кремінського відділу
Сєвєродонецької місцевої прокуратури                          О. Волнова

Read 605 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG