Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 20 травня 2021 15:43

Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей

Громадська організація «Покровська Ліга ділових та професійних жінок» в рамках проєкту «Підвищення конкурентоспроможності бізнесу і можливостей працевлаштування вразливого населення Донецької і Луганської областей» оголошує набір для участі у тренінгу для кандидатів, які:
ще не мають досвіду ведення власної справи, але хочуть розпочати власний бізнес та мають бізнес-ідею;
нещодавно розпочали власний бізнес (самозайняті особи чи офіційно зареєстровані ФОП), але відчувають брак знань та навичок для подальшого розвитку та масштабування бізнесу;
є власниками мікро- та малого бізнесу, що постраждали від кризи, спричиненої конфліктом або зазнали збитків через карантинні обмеження.
 
Метою тренінгу є підвищення економічних можливостей вразливого населення на територіях Донецької і Луганської областей, що постраждали від збройного конфлікту.
 
У період з червня 2021 року по серпень 2021 року для власників мікро- та малого бізнесу, підприємців-початківців Луганської області (м. Кремінна, м. Сєвєродонецьк) буде проведено серію з двох дводенних тренінгів, двох одноденних групових консультацій, індивідуальні очні та онлайн консультації.
 
Передбачається, що потенційні учасники/ці гарантують участь у запропонованих заходах та матимуть зворотній зв’язок протягом терміну реалізації проєкту. Для реєстрації необхідно заповнити анкету до 2 червня 2021 року за посиланням https://forms.gle/EWLYgNXbPUPamtTh6
 
Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 2 червня 2021 року на електронну адресу кандидата/ки або за наданим у реєстраційній формі номером телефону.
 
За додатковими питаннями та коментарями звертайтеся до координатора проєкту пана Сергія за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном +38(050)9804472.
Read 306 times
Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG