Print this page
Четвер, 23 березня 2017 15:57

Депутатський звіт, Несчетний А.А.

Звіт депутата Кремінської міської ради VII скликання
НЕСЧЕТНОГО АНДРІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА
за період з листопада 2015 року по січень 2017 року.

 

         Несчетний Андрій Анатолійович являюсь обраний депутатом Кремінської міської ради, керівник Кремінського району від «Радикальної партії Олега Ляшка», член постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

Моя діяльність, як депутата Кремінської міської ради спрямована на захист інтересів громади, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, наданих Законом України «Про статус депутатів місцевих рад».

Однією з найважливіших ділянок роботи депутатів на виборчому окрузі є особистий прийом громадян.

Кожен робочий день з 8-00 до 12-00 години веду прийом громадян в приміщенні Кремінської харчосмакової фабрики. За звітний період прийняв більше 90 громадян (50 побутові характеристик, 43 актів житлово-побутових умов проживання, оформлено 2 клопотання на отримання медичної допомоги, 1 соціальний захист).

Відповідно до моєї виборчої програми на ім’я Кремінського міського голови надано перелік з 11 питань, 6 з яких вирішено, 5 питання знаходяться в стадії вирішення.

Всі звернення, які надходять до мене, в основному, вирішую особисто. На питання, які не вирішуються – готую депутатські звернення відповідно до компетенції. Активно сприяю вирішенню проблемних питань своїх виборців: працевлаштуванню, медичному забезпеченню, покращенню соціальної інфраструктури району. Постійно підтримую зв'язок з виборцями, трудовими колективами, державними установами, громадськими організаціями.

Як депутат місцевої ради беру активну участь у роботі сесій Кремінської міської ради. З 11 листопада 2015 року проведено 18 сесій і 18 засідань постійної комісії, де розглядались питання раціонального розподілу коштів бюджету міста, земельні питання та ін.

На новорічні свята провідую діточок з інтернату I-III ступеня, а на день захистника вітчизни кадетів з Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою війсково-фізичною підготовкою, з привітанями та подарунками.

 

Попереду ще багато питань які потрібно вирішувати, разом ми сильні.

Read 991 times