Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 24 лютого 2017 13:57

Депутатський звіт, Гриценко Л.А.

ЗВІТ
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Гриценко Людмили Аркадіївни
за
2016 рік

 

У своїй діяльності я керуюся:

Конституцією України

Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Законом України «Про статус депутатів місцевих рад»

Законом України «Про органи самоорганізації населення»

Регламентом міської ради

 

За звітний період до мене, як до депутата, надійшло 50 звернень, які були мною розглянуті, надані характеристики за містом потреби у кількості 9 шт., 1 клопотання на виділення матеріальної допомоги та 40 характеристик умов проживання.

Я беру до уваги побажання, зауваження громадян нашого міста та інформую про такі міську раду. Так, мною були донесені до відома міської ради побажання виборців округів №20 та №2 під час передвиборчої компанії за проханням кандидата в депутати від партії БПП.

Міська рада під керівництвом голови Прокопенка Ю.О. виконала багато з цих побажань, а саме: встановили ліхтарі для освітлення вулиць, провели ямкові ремонти доріг, встановили дитячій майданчик у р-ні пров. Медовий (Железняка), облагородили місто для відпочинку на річці Красній, встановили зупинку по вул. Мічуріна, зробили поточний ремонт каналізаційної труби будинку N23 по провулку Піддубному, організували зріз насаджень, які загрожували електромережам.

В минулому році допомогла мешканцям будинку №2 по вулиці Банковій організувати фарбування дитячого майданчика. Приймала участь у організації та проведенні загальноміських заходів, а саме «День міста», «Масляна», «День Святого Миколая», приймала посильну участь і в інших районних та обласних заходах. Приділяла, приділяю та буду приділяти увагу людям похилого віку, дітям та молоді з вадами здоров’я. Разом з заслуженим тренером України Старостіною Р.Ф. у лютому 2016 р. подавала клопотання до депутата Верховної ради Курило В.С., щодо ремонту дороги по вул. Кооперативній, яка веде до стадіону «Олімп». Але,на жаль, наше клопотання у минулому році не задовольнили. Кошти на ремонт цієї дороги заплановані у бюджетному кошторисі Кремінської міської ради на 2017 рік.

Постійно беру участь у розгляді питань нашої громади, які виносяться на чергові та позачергові сесії Кремінської міської ради, у роботі бюджетної комісії, у роботі постійної комісії з нагляду за дотриманням законодавства в галузі торгівлі, громадського харчування та сфери послуг, упорядкування роботи торговельної мережі, ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі, у дискусійних круглих столах по питаннях децентралізації влади, взаємодії влади, громади та бізнесу

 

 

Депутат Кремінської міської ради                           Л.А.Гриценко

Read 978 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG