Print this page
Четвер, 12 січня 2017 16:10

Депутатський звіт, Наумчук Ю.М.

ЗВІТ
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Наумчука Юрія Миколайовича
за 2016 рік

У своїй діяльності я керуюся:

-         Конституцією України

-         Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»

-         Законом України «Про статус депутатів місцевих рад»

-         Законом України «Про органи самоорганізації населення»

-         Регламентом міської ради.

Я підтримую зв'язок з виборцями, стараюся виконувати всі завдання, які ставлять виборці, вивчаю громадську думку та інформую про це міську раду.

За звітний період до мене, як до депутата, надійшло 152 звернення, які були мною розглянуті, надані характеристики та акти житлово-побутових умов. Особливу увагу я приділяю людям похилого віку, які звертаються до мене за допомогою.

На 2 депутатські запити щодо облаштування дитячих майданчиків робота була виконана завдяки міському голові Прокопенко О.Ю..

Навесні 2016 року за допомогою та підтримкою жителів 4 і 11 виборчих округів проведено 2 суботника під час яких було ліквідовано два сміттєзвалища та висаджено 33 дерева різних порід.

За звітний період я приймав активну участь у загальноміських, районних та обласних заходах (ярмарки, виставки тощо), маю нагородження. Також приймаю активну участь у облаштуванні дитячих та спортивних майданчиків, піднімаю питання щодо благоустрою доріг та освітлення вулиць міста Кремінна.

Беру участь у розгляді питань, які розглядаються на чергових та позачергових сесіях Кремінської міської ради та у роботі постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Одним із основних завдань постійної комісії є попередній розгляд та узгодження проектів рішень із земельних питань та розгляд межових суперечок, скарг та пропозиції виборців, що стосуються земельного законодавства.

За звітній період відбулося 15 засідань комісії, деякі з них були з виїздом на місцевість. На засіданнях розглядаються заяви та клопотання землекористувачів щодо передачі в приватну власність, оренду або поновлення права оренди на земельні ділянки, припинення права землекористування, встановлення ставок орендної плати та податку на землю, викуп земельних ділянок та інші земельні питання.

Всі прийняті сесією рішення з профільних питань перебувають на контролі у постійній комісії, інформація про хід виконання розглядаються регулярно.

 

 

Депутат
Кремінської міської ради                                             Ю.М. Наумчук

Read 1013 times