Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 05 січня 2017 17:01

Депутатський звіт, Кременчук В.І.

Звіт
депутата Кремінської міської ради сьомого скликання
Кременчука Віктора Івановича
за період з листопада 2015 року по листопад 2016 року

 

У своїй діяльності я, Кремінчук Віктор Іванович, депутат Кремінської міської ради керуюся:

- Конституцією України;

- законом України «Про місцеве самоврядування»;

- законом України «Про статус депутатів місцевих рад»;

- законом України «Про органи самоорганізації населення»»;

- регламентом міської ради.

У своєму виборчому окрузі я підтримую зв’язок з виборцями, вивчаю громадську думку, потреби територіальної громади. Інформую про них раду та її органи. Беру безпосередню участь у їх вирішенні.

За звітний період до мене надійшло 45 звернень громадян, які були мною розглянуті та надані відповідні документи (довідки, характеристики, акти житлово-побутових умов).

Відповідно до моєї виборчої програми на ім’я Кремінського міського голови надано перелік з 7 питань, 5 з яких вирішено, 2 питання знаходяться в стадії вирішення. Направлено 2 депутатських звернення щодо облаштування дитячого майданчика та організації торгівлі.

Проведено 2 суботника з благоустрою майданчика для встановлення дитячих атракціонів. За активною підтримкою жителів прилеглих вулиць виборчого округу № 3 та спонсорів облаштовано дитячий майданчик з встановленням додаткових елементів, а також висаджено 6 дерев хвойних порід та 15 берез. На весні 2017 року планується продовжити облаштування майданчика та висадка кущів та квітів.

За звітний період, я приймав активну участь у загальноміських та загальнорайонних заходах.

Мною підіймаються питання ремонту доріг, водозабезпечення, благоустрою та освітлення вулиць і у зв’язку з цим приймаю активну участь у формуванні і коригуванні міського бюджету.

 

Я обраний головою постійної комісії Кремінської міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

Одним із основних завдань постійної комісії є попередній розгляд та узгодження проектів нормативних актів та місцевих програм. що стосуються житлово-комунального господарства міста.

За звітний період відбулося 9 засідань комісії. На засіданнях було розглянуто звіти з фінансово-економічної діяльності підприємств житлово-комунального господарства міста, проект міського бюджету на 2016 рік, було розглянуто Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна і ряд інших питань.

На протязі року, за моєї участі, комісією було розглянуто низку питань з уточнення показників бюджету та внесення змін та доповнень до Програми соціально-економічного розвитку міста.

Всі прийняті сесією рішення з профільних питань перебувають на контролі у постійній комісії, інформація про хід виконання розглядається регулярно.

 

ДЕПУТАТ

 

КРЕМІНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ                             В.І. КРЕМЕНЧУК

Read 1265 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG