Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 грудня 2021 16:57

Депутатський звіт за 2021 рік, Єркович М.С.

Звіт депутата Кремінської міської ради Єркович Марини Сергіївни за 2021 рік

Адреса приймальні: м. Кремінна, вул.Банкова, 1, каб. 14.

Прийом громадян здійснюється кожного дня крім вихідних та святкових днів, з 8 00 до 1700.

До складу депутатів Кремінської міської ради 8-го скликання я була обрана у жовтні 2020 р.

Із початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Кремінської міської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів та ради.

Являюсь членом постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

Один із основних обов’язків моєї діяльності – участь у пленарних засіданнях міської ради та робота в постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення міської ради з питань, що належать до повноважень комісії.

Під час виконання депутатських обов’язків брала участь у 11 пленарних засіданнях сесій і 10 засіданнях постійних комісій з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів. Без поважних причин засідань не пропускала.

У 2021 році мною, як новообраним депутатом, за власним бажанням було прослухано он-лайн курс (27 годин), Школи місцевого самоврядування, «Місцевий депутат – фахівець у міському господарстві» з 02 березня по 01 квітня, за такими темами :

  • стратегія розвитку міст;
  • бюджет-наповнення;
  • бюджет-витрат;
  • архітектура та урбаністика;
  • дорожнє будівництво та інфраструктура, земельні питання та ін.

Після закінчення якого успішно склала іспит та отримала сертифікат про навчання.

Протягом року мною було проведено зустрічі з жителями вулиць Лиманська, Спортивна, Вишнева, Калинова, Козацька. Також на особистому прийомі було надано 28 актів обстеження житлово-побутових умов та характеристик громадян. Направлено 8 звернень до Кремінської міської ради та інших установ. Звернення стосувались встановлення вуличного освітлення, ремонту доріг, обслуговування трубо-газопроводу, матеріальної допомого громадянам. Також надано більше 100 консультацій з інших питань.

Маю помічника-консультанта, який допомагає мені в роботі.

Важлива складова у здійсненні депутатської діяльності – це робота з виборцями, людьми усіх категорій незалежно від віку, роду зайнятості, належності до партій або об’єднань, забезпечення своєчасного, обґрунтованого вирішення звернень та скарг жителів територіальної громади, вивчення причин, які породжують скарги та внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення.

Рухаємось крок за кроком…

Read 306 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG