Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 04 грудня 2019 14:57

52 сесія. Протокол роботи

Україна
Кремінська міська рада
Кремінського району
Луганської області
сьомого скликання
п’ятдесят друга сесія

Протокол
роботи сесії міської ради

 

« 27 » листопада 2019 р.                                                                        10.00
м.Кремінна

 

Прокопенко Юрій Олексійович – міський голова, головуючий на сесії:

 

Шановні депутати !

 

-На нашу сесію запрошені і присутні: заступники міського голови з виконавчої діяльності, начальники відділів та спеціалісти апарату виконавчого комітету. Також, на нашій сесії присутній старший оперуповноважений Сєвєродонецького міського відділу Управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях майор Здебський Руслан Михайлович.

-Прошу спеціалістів апарату виконавчого комітету включити електронну систему для підрахунку голосів «Вічє» і провести технічну реєстрацію депутатів.

-За даними реєстрації з 24 (двадцяти чотирьох) депутатів міської ради присутні 17 (сімнадцять) депутатів Кремінської міської ради решта відсутня з поважних причин.

-Засідання ради є правомочним.

-Які будуть пропозиції стосовно роботи сесії?:

З залу:

- Пропонуємо сесію розпочати.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Будуть інші пропозиції?

З залу:

-Ні.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб розпочати роботу 52 (п’ятдесят другої) сесії міської ради, прошу голосувати.

“за” - 18

“проти” - 0

“утримався” - 0

Рішення приймається.

Оголошую відкритою 52 (п’ятдесят другу) сесію Кремінської міської ради сьомого скликання.

Звучить гімн.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Для ведення протоколу 52 (п’ятдесят другої) сесії Кремінської міської ради нам необхідно утворити секретаріат сесії.

-Пропоную обрати секретаріат 52 (п’ятдесят другої) сесії у складі 2 (двох) осіб.

         Хто за дану пропозицію, прошу голосувати.

         „за”- 18

         „проти”- 0

         „утримався”- 0

Рішення приймається.

-Пропоную обрати до секретаріату 52 (п’ятдесят другої) сесії наступних депутатів:

         Гриценко Людмилу Аркадіївну

         Прокопенко Олексія Юрійовича

         Хто за дану пропозицію, прошу голосувати.

         „за”- 18

         „проти”- 0

         „утримався”- 0

Рішення приймається.

Прокопенко Ю.О. – міський голова: 

-Нам необхідно обрати лічильну комісію. Пропоную обрати лічильну комісію у кількості 3 (трьох) осіб.

        -Інші пропозиції будуть?

        Хто за дану пропозицію, прошу голосувати.

“за“ - 18

           “проти” - 0

“утримався” - 0

Рішення приймається.

-Пропоную до лічильної комісії обрати наступних депутатів:

       Мкртчян Вардан Гамлетович

       Несчетний Андрій Анатолійович

       Наумчук Юрій Миколайович

       Хто за дану пропозицію, прошу голосувати.

„за”- 18

“проти”- 0

“утримався”- 0

Рішення приймається.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

- Чи будуть у депутатів повідомлення, заяви, інша інформація?

З залу:

-Немає.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

 

Шановні депутати !

Нам необхідно затвердити порядок денний і регламент роботи сесії.

Кожному депутату роздано проект порядку денного.

Проект порядку денного:

  1. Про затвердження плану діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2020 р.
  2. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 23.12.2015 №3/1 “Про делегування Кремінській районній раді повноважень”.
  3. Про укладення договору оренди нерухомого майна з Державною установою “Центр пробації”.
  4. Про передачу майна з балансу Дочірнього підприємства “Кремінське комгосподарство” комунального підприємства “Кремінна-Комунсервіс” на баланс Кремінської міської ради.
  5. Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 22.02.2012 №22/5 “Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Кремінна”.
  1. Про передачу в позичку комунального майна (сміттєвозів).
  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік.
  2. Про здійснення запозичення у 2019 році.
  3. Про залучення гранту у 2019 році.
  4. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».
  5. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство».
  6. Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 7 по вулиці Центральна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТР 7 - КРЕМІННА».
  7. Про передачу технічних паспортів на багатоквартирні житлові будинки з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
  8. Про надання згоди на списання з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства основного засобу.
  9. Про передачу майна на відповідальне зберігання з Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства до комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.
  10. Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки.
  1. Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту.

Земельні питання

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.
  2. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянці Зізі Т. (вул. Лиманська, 214).
  3. Про надання дозволу на складання Проекту землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь (пасовищ) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва».
  4. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» (пл. Кооперативна, 20).
  5. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянину Гайдашу І.Ю. (вул. Ломоносова, 2).
  6. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Рибіній А.В. (вул. Джерельна, район садиб 7 та 9).
  7. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Назріцькому В.М. (вул. Дубова Роща).
  8. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Назріцькому М.В. (вул. Дубова Роща).
  9. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Мирошниченко Н.М. (рілля).
  10. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Мирошниченко Н.М. (сіножаті).
  11. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.
  12. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»).
  13. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення КУ «Луганському обласному фізкультурному центру «Олімп» (вул. Титова, 18).
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Сухар Н.С. (вул. Побєди, район будинку 7).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду громадянці Рибіній А.В. (вул. Джерельна, 7).
  16. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці Гнелицькій С.В. (пров. Дружби, 5В).
  17. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Чеботарю А.А. (пров. Дружби, 7).
  18. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Кременчуцькому О.А. (пров. Дружби, 7).
  19. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.11.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі вбудованого нежитлового приміщення – аптеки «Флора» ФОП Акімову С.М. (пров. Дружби, 5б).
  20. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.11.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі вбудованого нежитлового приміщення – аптеки ФОП Акімову С.М. та ФОП Акімовій Г.М. (вул. Побєди, 7а).
  21. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачі в оренду частину земельної ділянки ТОВ «Березень» (вул. Донецька, 108).
  22. Про внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/36.
  23. Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» (вул. Лиманська, 161).
  24. Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство».

-Хто за те, щоб прийняти даний порядок денний за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть доповнення, зміни, уточнення?

З залу:

- Немає.

Прокопенко Ю. О. – міський голова:

         -Хто за те, щоб прийняти порядок денний в цілому, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0

„утримався”- 0

Рішення приймається.

 

Шановні депутати!

Пропонується такий регламент роботи сесії:

  • для доповіді – до 15 хв.
  • для виступів – до 7 хв.
  • для питань — до 3 хв.

Сесію провести без перерви.

Немає заперечень?

З залу:

-Немає.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

Хто за даний регламент роботи сесії, прошу голосувати.

         „за”- 18

         „проти”- 0

         „утримався” - 0

         Рішення приймається.

 

Шановні депутати !

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду першого питання порядку денного

Про затвердження плану діяльності з підготовки та відстеження регуляторних актів Кремінської міської ради у 2020 р.

Запрошую до доповіді секретаря міської ради Пилипенко Е.В.

Пилипенко Е.В. – секретар міської ради:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 16

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Рішення приймається.

Рішення № 52/1 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду другого питання порядку денного

Про визнання таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 23.12.2015 №3/1 “Про делегування Кремінській районній раді повноважень”

Запрошую до доповіді головного спеціаліста з юридичних питань Редю А.Г.

Редя А.Г. – головний спеціаліст:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації Мкртчян В.Г.

Мкртчян В.Г.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/2 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду третього питання порядку денного

Про укладення договору оренди нерухомого майна з Державною установою “Центр пробації”

Запрошую до доповіді головного спеціаліста з юридичних питань Редю А.Г.

Редя А.Г. – головний спеціаліст:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/3 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду четвертого питання порядку денного

Про передачу майна з балансу Дочірнього підприємства “Кремінське комгосподарство” комунального підприємства “Кремінна-Комунсервіс” на баланс Кремінської міської ради

Запрошую до доповіді головного спеціаліста з юридичних питань Редю А.Г.

Редя А.Г. – головний спеціаліст:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/4 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду п’ятого питання порядку денного

Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 22.02.2012 №22/5 “Про пайову участь замовників у розвитку інфраструктури м. Кремінна”

Запрошую до доповіді головного спеціаліста з юридичних питань Редю А.Г.

Редя А.Г. – головний спеціаліст:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/5 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду шостого питання порядку денного

Про передачу в позичку комунального майна (сміттєвозів)

Запрошую до доповіді головного спеціаліста з юридичних питань Редю А.Г.

Редя А.Г. – головний спеціаліст:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/6 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду сьомого питання порядку денного

Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік

Запрошую до доповіді заступника міського голови Макогон Н.М.

Макогон Н.М. – заступник міського голови:

Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/7 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду восьмого питання порядку денного

Про здійснення запозичення у 2019 році

Запрошую до доповіді заступника міського голови Макогон Н.М.

Макогон Н.М. – заступник міського голови:

Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/8 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду дев’ятого питання порядку денного

Про залучення гранту у 2019 році

Запрошую до доповіді заступника міського голови Макогон Н.М.

Макогон Н.М. – заступник міського голови:

Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/9 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду десятого питання порядку денного

Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС»

Запрошую до доповіді заступника міського голови Макогон Н.М.

Макогон Н.М. – заступник міського голови:

Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/10 додається.

 

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Переходимо до розгляду одинадцятого питання порядку денного

Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради на баланс КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство»

Запрошую до доповіді заступника міського голови Макогон Н.М.

Макогон Н.М. – заступник міського голови:

Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 1 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/11 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду дванадцятого питання порядку денного

Про передачу багатоквартирного житлового будинку № 7 по вулиці Центральна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ЦЕНТР 7 - КРЕМІННА»

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого

підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/12 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тринадцятого питання порядку денного

Про передачу технічних паспортів на багатоквартирні житлові будинки з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/13 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду чотирнадцятого питання порядку денного

Про надання згоди на списання з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства основного засобу

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/14 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду п’ятнадцятого питання порядку денного

Про передачу майна на відповідальне зберігання з Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства до комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 18

„проти”- 0 

„утримався”- 0

Рішення приймається.

Рішення № 52/15 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду шістнадцятого питання порядку денного

Про внесення змін до номенклатури норм та обсягів накопичення матеріально - технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 18

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/16 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду сімнадцятого питання порядку денного

Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчуку В.І.

Кременчук В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/17 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду земельних питань, вісімнадцяте питання порядку денного

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 16

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 16

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Рішення приймається.

Рішення № 52/18 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду дев’ятнадцятого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок громадянці Зізі Т. (вул. Лиманська, 214)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

 -Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 16

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/19 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцятого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання Проекту землеустрою щодо організації земельних часток (паїв) кормових угідь (пасовищ) власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва»

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 16

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 16

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Рішення приймається.

Рішення № 52/20 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять першого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги КУ «Кремінський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» (пл. Кооперативна, 20)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 16

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 16

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Рішення приймається.

Рішення № 52/21 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять другого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд громадянину Гайдашу І.Ю. (вул. Ломоносова, 2)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/22 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять третього питання порядку денного

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянці Рибіній А.В. (вул. Джерельна, район садиб 7 та 9)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 16

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 2

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/23 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять четвертого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Назріцькому В.М. (вул. Дубова Роща)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/24 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять п’ятого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянину Назріцькому М.В. (вул. Дубова Роща)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/25 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять шостого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Мирошниченко Н.М. (рілля)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/26 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять сьомого питання порядку денного

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянці Мирошниченко Н.М. (сіножаті)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/27 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять восьмого питання порядку денного

Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/28 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду двадцять дев’ятого питання порядку денного

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/29 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцятого питання порядку денного

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення КУ «Луганському обласному фізкультурному центру «Олімп» (вул. Титова, 18)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/30 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять першого питання порядку денного

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та укладання договору сервітуту на земельну ділянку з ФОП Сухар Н.С. (вул. Побєди, район будинку 7)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/31 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять другого питання порядку денного

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу її в оренду громадянці Рибіній А.В. (вул. Джерельна, 7)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/32 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять третього питання порядку денного

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянці Гнелицькій С.В. (пров. Дружби, 5В)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/33 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять четвертого питання порядку денного

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Чеботарю А.А. (пров. Дружби, 7)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/34 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять п’ятого питання порядку денного

Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Кременчуцькому О.А. (пров. Дружби, 7)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/35 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять шостого питання порядку денного

Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.11.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі вбудованого нежитлового приміщення – аптеки «Флора» ФОП Акімову С.М. (пров. Дружби, 5б)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/36 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять сьомого питання порядку денного

Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 07.11.2014 р. для обслуговування будівлі торгівлі вбудованого нежитлового приміщення – аптеки ФОП Акімову С.М. та ФОП Акімовій Г.М. (вул. Побєди, 7а)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/37 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять восьмого питання порядку денного

Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачі в оренду частину земельної ділянки ТОВ «Березень» (вул. Донецька, 108)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/38 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду тридцять дев’ятого питання порядку денного

Про внесення змін до рішення 42 сесії міської ради 7 скликання від 30.01.2019 року № 42/36

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/39 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду сорокового питання порядку денного

Про надання згоди на поділ земельної ділянки ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» (вул. Лиманська, 161)

         Запрошую до доповіді начальника відділу землеустрою Пруденко О.П.

Пруденко О.П. - начальник відділу землеустрою:

         Доповіла питання по суті. Зачитала проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на профільній депутатській комісії.

-Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології Осєннова О.М.

Осєннов О.М.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/40 додається.

 

Прокопенко Ю.О. - міський голова:

-Переходимо до розгляду сорок першого питання порядку денного

Про надання дозволу на оприбуткування коштів від списання металобрухту КП «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство»

Запрошую до доповіді першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

Дзивульський Г.А. – перший заступник міського голови:

Доповів питання по суті. Зачитав проект рішення.

Прокопенко Ю.О.- міський голова:

-Питання розглянуто на депутатській комісії. При попередньому розгляді проект рішення підтриманий.

 -Для надання висновків з цього питання запрошую до слова голову комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів Кравченко В.І.

Кравченко В.І.

Проект рішення розглянуто на комісії. Комісія пропонує прийняти рішення в цілому.

 Прокопенко Ю.О. – міський голова:

-Хто за те, щоб прийняти проект рішення за основу, прошу голосувати.

„за”- 17

         „проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Приймається.

-У кого будуть зміни, доповнення, уточнення?

З залу:

-Немає.

-Хто за те, щоб прийняти дане рішення в цілому, прошу голосувати :

„за”- 17

„проти”- 0 

„утримався”- 0

„не голосував”- 1

Рішення приймається.

Рішення № 52/41 додається.

 

Шановні депутати !

 

       - Всі питання порядку денного розглянуті.

       У кого є зауваження щодо ведення сесії?

З залу:

-Немає.

Дозвольте 52 (п’ятдесят другу) сесію міської ради сьомого скликання оголосити закритою.

Звучить гімн.

       Спасибі за участь у роботі.

       До побачення.

      

       Додатки:

  1. Рішення міської ради.
  2. Список зареєстрованих – 1 арк.
  3. Протоколи лічильної комісії – 41 арк.

 

Протокол складено секретаріатом
сесії міської ради:                                              ___________      О.Ю. Прокопенко

 

                                                                           ___________      Л.А. Гриценко

 

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 783 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG