Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 12 листопада 2020 09:10

Протокол №90 від 10.11.2020 (65 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 90
засідання постійної депутатської комісії
з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                     „10” листопада 2020 р.
                                                                                                           14.00, каб.№12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., заступник міського голови Макогон Н.М., начальник відділу ЖКГ та будівництва Китайгора І.О.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку Кременчука В.І. та Старікова Ю.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 65 сесію міської ради.

Інформація: заступника міського голови Макогон Н.М., начальника відділу ЖКГ та будівництва Китайгори І.О.

 

  1. Про внесення змін до штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Макогон Н.М., яка оголосила, що відповідно до Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», рішення Кремінської міської ради від 30.09.2020 №64/5 «Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради» пропонується внести зміни до штатного розпису виконавчих органів Кремінської міської ради за КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад», а саме доповнити відділом для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, в кількості 7,5 (сім цілих п’ять десятих) одиниць з 01 грудня 2020 року.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення

 «Про внесення змін до штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м.Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

            Макогон Н.М., яка оголосила, що для забезпечення здійснення повноважень Кремінською міською радою у зв’язку з розмежуванням видатків між бюджетами, встановлених Бюджетним кодексом України, а також для забезпечення інших потреб Кремінської територіальної громади, відповідно до Закону України “Про внесення змін до Бюджетного кодексу” 907-IX, п.20 ч.1,ч.2 ст. 43, ч.2,4, п.1 ч.9 ст.60, абз.3 п.10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” пропонується порушити клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна, що знаходиться на території Кремінської громади, зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м. Кремінна згідно з додатком 1 до проекту рішення.

             І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про клопотання перед Кремінською районною радою про безоплатну передачу нерухомого майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Кремінського району до комунальної власності територіальної громади м.Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Китайгору І.О., як оголосила, що з метою покращення санітарного стану та благоустрою території міста, підтримки чистоти та порядку на території міста, покращення інфраструктури та зовнішнього вигляду території, виконавчий комітет Кремінської міської ради пропонує внести зміни до заходів Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки, яку ухвалено рішенням сесії Кремінської міської ради від 18 грудня 2019 року № 53/4 та викласти їх у новій редакції згідно додатків до проекту рішення.

 І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно–каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно–каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Китайгору І.О., яка оголосила листи директора «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від 29.09.2020 № 716/25, від 01.10.2020 № 721/25, тимчасово виконуючого обов’язки керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства від 29.09.2020 № 23/25, від 01.10.2020. №25/25, щодо передачі основних засобів на баланс КП «Кремінського ВКГ» та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради згідно з додатком 1 до проекту рішення.

   І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно–каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно–каналізаційне господарство» Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                             Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 575 times

Main Menu

Kremins'ka TG