Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 жовтня 2020 15:36

Протокол №66 від 23.09.2020 (64 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

ПРОТОКОЛ № 66
засідання постійної депутатської комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології

 

 м. Кремінна                                                                                         „23” вересня 2020 р.
                                                                                                               10.00, каб. № 12

 

На засіданні присутні 5 членів комісії: Осєннов О.М., Фещенко О.В., Лопата Б.А., Наумчук Ю.М., Попов В.Г.

Відсутні 0 членів комісії.

Засідання комісії є правомочним.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., начальник землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних питань, які виносяться на 64 сесію міської ради.

Інформація: начальника землевпорядного відділу Пруденко О.П.

 

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянину Архипову Д.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Архипова Д.О., наданий Проєкт землеустрою щодо відведення земельної у власність для ведення особистого селянського господарства, розробленого відповідно до рішення 60 сесії 7 скликання міської ради від 24.06.2020 р. № 60/18, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Архипову Данилу Олександровичу земельну ділянку у встановлених межах площею 124 кв. м для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4421610100:04:015:0004, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Харківська, 168. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянину Архипову Д.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянці Бачинській Н.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Бачинської Н.Г. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки і відміну п. 1.11 рішення сесії міської ради від 19.11.2004 року № 19/19, у зв’язку зі смертю громадянина Ющенка Геннадія Власовича, Свідоцтво про смерть від 10.03.2020 року серії І-ЕД № 551549, свідоцтво про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 607 виданого 07.09.2020 року та пропозицію у зв’язку зі смертю громадянина Ющенку Геннадію Власовичу визнати таким, що втратив чинність пункт 1.11 рішення Кремінської міської ради від 19.11.2004 року за №19/19 «О безоплатной передачи гражданам в собственность земельных участков» про передачу в приватну власність земельної ділянки площею 600 кв. м для будівництва та обслуговування жилого будинку і господарських будівель по вул. Банкова (колишня вул. Совєтська), 138, м. Кремінна, (підстава – свідоцтво про смерть I-ЕД № 551548, виданого Кремінським районним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) від 10.03.2020р). І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки громадянці Бачинській Н.Г.

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Борисенку А.І. та Борисенко Д.І.

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян Борисенка А.І. та Борисенко Д.І. щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, довідки садівничого товариства «Горняк» та пропозицію надати згоду громадянину Борисенку Артему Івановичу та громадянці Борисенко Діані Іванівні на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення, розташованої в сел. Житлівка, садівниче товариство «Горняк», площею 8,9173 га, кадастровий номер 4421610101:01:001:0011, для колективного садівництва з виділенням земельних ділянок за №№ 95, 109 та послідуючою передачею їх в приватну власність для індивідуального садівництва. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам Борисенку А.І. та Борисенко Д.І.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Васильєвій Л.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Васильєвої Л.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 22.07.2020 року № 7 та пропозицію надати дозвіл громадянці Васильєвій Людмилі Олексіївні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Озерна, 117, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Васильєвій Л.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Васильєвої Л.О. про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови з послідуючим її відведенням в приватну власність та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Озерна, 52, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. А також визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, а відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – громадянку Васильєву Л.О. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікатів на право на земельні частки (паї) по КСП «Діброва» громадянці Водолазській А.П. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Бабенко Лілії Леонідівни, яка діє від імені Водолазської А.П. за довіреністю зареєстрованою в реєстрі за № 4083 від 24.11.2017 року, власника сертифікатів на право на земельні частки (паї), як спадкоємиці Чередниченка Петра Миколайовича відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 298 виданого 28.04.2020 року і як спадкоємиці Чередниченко Ганни Дмитрівни відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 2-333 виданого 29.10.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянці Водолазській Антоніні Петрівні, власнику сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006789 та серії ЛГ № 006790 на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за №№ 1411, 1412 площею 2,1421 га та 1,7374 га сіножаті, які розташовані за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею їх у власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікатів на право на земельні частки (паї) по КСП «Діброва» громадянці Водолазській А.П. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу у постійне користування земельної ділянки ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» щодо передачі в постійне користування земельної ділянки під кладовищем та пропозицію передати Дочірньому підприємству «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Нагорний, 149, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:21:004:0003, площею 1,3007 га, розташовану в сел. Стара Краснянка, район залізничної зупинки Володіно, для обслуговування кладовища. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу у постійне користування земельної ділянки ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Євсюковій А. О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила повторну заяву громадянки Євсюкової А. О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, рішення 44 сесії міської ради 7 скликання від 24.04.2019 року № 44/19 та пропозицію надати дозвіл громадянці Євсюковій Анастасії Олександрівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Зарічний в районі садиби 9, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Євсюковій А. О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянину Зінченку А.А.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Зінченка А.А., проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності (зміна цільового призначення) громадянину Зінченку Андрію Анатолійовичу та змінити цільове призначення земельної ділянки приватної власності у встановлених межах площею 869 кв.м. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, кадастровий номер 4421610103:00:013:0413 яка розташована за адресою: сел. Стара Краснянка, вул. Джерельна, 37. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою та зміну цільового призначення земельної ділянки громадянину Зінченку А.А.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському ВУВКГ та передачу її в постійне користування КП «Кремінське ВКГ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання керівника КУ «Кремінське ВКГ» щодо передачі земельної ділянки в постійне користування та пропозицію:

  1. Припинити Кремінському виробничому управлінню водопровідно-каналізаційного господарства, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2-а, право постійного користування земельною ділянкою комунальної із земель іншого призначення у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:072:0015, площею 1,4465 га, розташовану по вул. Титова, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури та припинити інше речове право за № 31714872 від 21.05.2019 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  2. Передати Комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Промислова, 2А, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель із земель іншого призначення у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:072:0015, площею 1,4465 га, розташовану по вул. Титова, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінському ВУВКГ та передачу її в постійне користування КП «Кремінське ВКГ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та передачу у постійне користування КНП «Центр ПМСД Кремінської районної ради».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора КНП «Центр ПМСД Кремінської районної ради» стосовно затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та передачу її в постійне користування та наданий проект землеустрою, розроблений відповідно до рішень сесії Кремінської міської ради від 18.03.2020 року № 56/11, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення), розташованої за адресою: м. Кремінна, вул. Донецька, 108, та змінити цільове призначення земельної ділянки з для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги із земель комунальної власності житлової та громадської забудови. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та передачу у постійне користування КНП «Центр ПМСД Кремінської районної ради»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянину Ковальову В.М.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Ковальова В.М. щодо передачі в приватну власність земельну ділянку під придбаним гаражем, Договір купівлі-продажу нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1060 виданий 05.08.2020 року і розроблений попереднім власником майна проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 18.12.2019 р. № 53/30 та пропозицію:

  1. Визнати таким, що втратило чинність рішення 49 сесії 7 скликання Кремінської міської ради від 21.08.2019 року № 49/13 «Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину Шверову А.В. (пров. Дружби, 3)» у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, розташованого на земельній ділянці.
  2. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Ковальову Валерію Максимовичу земельну ділянку у встановлених межах площею 25 кв.м. для будівництва індивідуального гаражу, кадастровий номер 4421610100:02:246:0019;

яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, район будинку 3.

І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянину Ковальову В.М.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції КП «Кремінське ВКГ» про розробку детального плану території земельної ділянки іншого призначення для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд технічної інфраструктури та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, кадастровий номер: 4421610100:02:072:0015, площею 1,4465 га, розташовану по вул. Титова, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. А також, визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, а відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – КП «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство». І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу уприватнувласністьземельноїділянки громадянину Кравцову П.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Кравцова П.С., наданий проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, виконаний на підставі рішення міської ради від 18.12.2019 р. № 53/31, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та відділу містобудування та архітектури Кремінської РДА та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянину Кравцову Павлу Семеновичу земельну ділянку у встановлених межах площею 22 кв.м. для будівництва індивідуального гаражу, кадастровий номер 4421610100:02:247:0011, яка розташована за адресою: м. Кремінна, пров. Дружби, район будинку 9. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу у приватну власність земельної ділянки громадянину Кравцову П.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Кравченко Я.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила повторну заяву громадянки Кравченко Я.О. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, рішення 46 сесії міської ради 7 скликання від 05.06.2019 року № 46/21 та пропозицію надати дозвіл громадянці Кравченко Яніті Олегівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пл. Красна, 21, м. Кремінна, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці Кравченко Я.О.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Кравченко Я.О. про розробку детального плану території земельної ділянки житлової забудови з послідуючим її відведенням в приватну власність та пропозицію дозволити розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності вільної від забудови, розташованої за адресою: м. Кремінна, пл. Красна, 21, орієнтовною площею 0,1000 га, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил. А також, визначити замовником детального плану території – Кремінську міську раду, а відповідальним за підшукування замовника, розробку та фінансування детального плану території – громадянку Кравченко Я.О. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про розробку детального плану території земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Крамаренко О.В. та Яріній Н.В. (сіножаті).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Крамаренко О.В., як уповноваженої особи громадянки Яріної Н.В. за довіреністю від 27.08.2020 року зареєстрованою в реєстрі за № 21, заяву громадянки Крамаренко О.В., власників сертифікату на право на земельну частку (пай), як спадкоємиць Каблюк Антоніни Степанівни відповідно до Свідоцтв про право на спадщину за законом зареєстрованих в реєстрі за № 1079, 1080 виданих 08.10.2019 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та пропозицію надати дозвіл громадянкам Крамаренко Ользі Володимирівни та Яріній Надії Володимирівні, власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006764, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1442 площею 1,8638 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у спільну часткову власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власникам сертифікату на право на земельну частку (пай) по КСП «Діброва» громадянкам Крамаренко О.В. та Яріній Н.В. (сіножаті)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання Кремінського центру регіонального розвитку «НАША ГРОМАДА» та пропозицію провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності розташованої по вул. Дражевського, район будівлі 17, міста Кремінна орієнтовною площею 0,0036 га шляхом складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності».

Прийнято одноголосно.

 

 

  1. Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (пров. І.Франка, 4).

 

СЛУХАЛИ:                                                                                                                                          

Пруденко О.П., яка оголосила, що з метою оформлення права комунальної власності на земельну ділянку під об’єктом комунальної власності дошкільним навчальним закладом № 5 «Берізка», лист ДП «Центр Державного земельного кадастру» Луганської регіональної філії та пропозицію визнати таким, що втратило чинність рішення 44 сесії міської ради 7 скликання від 24.04.2019 року № 44/17 «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 5 «Берізка» (пров. І.Франка, 4)». А також провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності розташованого по пров. І.Франка, 4, м. Кремінна, площею 0,6334 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – дошкільного навчального закладу № 5 «Берізка». І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (пров. І.Франка, 4)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку КУ «Кремінський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання директора КУ «Кремінський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» стосовно визначення земельної ділянки комунальної власності і надання дозволу на реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку та пропозицію провести державну реєстрацію за Територіальною громадою міста Кремінна в особі Кремінської міської ради права комунальної власності на земельну ділянку із земель громадської забудови, розташовану по вул. Переїзна, 4, сел. Стара Краснянка, кадастровий номер: 4421610100:15:003:0001, площею 4,2647 га. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на реєстрацію права постійного користування на земельну ділянку КУ «Кремінський обласний будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян та надані технічні документації із землеустрою, виконані на підставі рішень Кремінської міської ради або Розпоряджень голови Кремінської районної державної адміністрації та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), розташованих за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується у Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області та передати у спільну часткову власність громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (із земель колишнього КСП «Діброва»)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на земельні частки паї (пасовища) (із земель колишнього КСП «Діброва»).

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян власників сертифікатів на право на земельні частки (паї), рішення сесії міської ради від 12.08.2020 року № 62/20 та пропозицію передати в приватну (спільну часткову) власність власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Діброва» земельні ділянки (пасовища), які розташовані за межами населених пунктів на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується у Кремінській міській раді Кремінського району Луганської області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва громадянам за заявами. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на земельні частки паї (пасовища) (із земель колишнього КСП «Діброва»)».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянці Полівановій Н.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Поліванової Н.В. щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди та укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 30.10.2018 р. № 357, паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл громадянці Полівановій Наталії Василівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, район Вечірнього ринку, м. Кремінна, площею 0,0012 га для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту громадянці Полівановій Н.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Приймі Р.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Прийми Р.С. про надання дозволу міською радою на відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, Довідку КП «Кремінське РБТІ» від 23.07.2020 року № 8 та пропозицію надати дозвіл громадянину Приймі Роману Сергійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по вул. Лісна, 22, сел. Стара Краснянка, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд з послідуючою передачею її в приватну власність. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Приймі Р.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян і технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, розроблені на підставі рішень органу місцевого самоврядування та передати безоплатно у власність земельні ділянки наступним громадянам. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність, які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяви громадян про надання дозволу міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян, правовстановлюючі документи та технічний паспорт на жилий будинок, рішення 39 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 31.10.2018 р. № 39/2 «Про затвердження переліку назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради» та пропозицію надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальної власності територіальної громади із земель житлової та громадської забудови, які знаходяться у користуванні громадян, наступним громадянам. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), які знаходяться у користуванні громадян».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про дострокове припинення права оренди земельної ділянки громадянину Рачинському В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянина Рачинського В.В. щодо визнання таким, що втратив чинність договір оренди землі від 16.01.2014 року у зв’язку з відчуженням нерухомого майна розташованого на земельній ділянці, договір купівлі-продажу житлового будинку зареєстрованого в реєстрі за № 1204 виданого 10.09.2020 року інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплаті за оренду землі та пропозицію припинити громадянину Рачинському Віталію Васильовичу право оренди на земельну ділянку,загальною площею 0,0600 га, кадастровий номер 4421610100:02:252:0201, розташованої по пров. Гастелло, 84, м. Кремінна наданої для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна розташованого на земельній ділянці, шляхом укладання Угоди про дострокове припинення договору оренди землі від 16.01.2014 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 24.07.2014 року за № 6449976. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про дострокове припинення права оренди земельної ділянки громадянину Рачинському В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянці Рибіній А.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Рибіної А. В. та наданий Проект землеустрою щодо відведення земельної у власність для ведення особистого селянського господарства, розробленого відповідно рішення 52 сесії 7 скликання міської ради від 27.11.2019 р. № 52/23, позитивні висновки експерта державної експертизи Держгеокадастру та пропозицію затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати безоплатно у приватну власність громадянці Рибіній Альоні Вікторівні земельну ділянку у встановлених межах площею 2000 кв. м для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 4421610100:02:189:0008, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Джерельна район садиб 7 та 9. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу в приватну власність земельної ділянки громадянці Рибіній А.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду ТОВ «ВП «АТЛАНТ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ «ВП «АТЛАНТ» щодо поновлення договору оренди землі від 21.08.2003 року (з доповненнями) на земельну ділянку, інформацію щодо відсутності земельної ділянки в Державному земельному кадастрі та пропозицію надати дозвіл Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «АТЛАНТ», юридична адреса: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 2, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель комунальної власності промисловості, яка розташована по пл. Кооперативна, 12Г, м. Кремінна, площею 0,1004 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання виробничого цеху з послідуючою передачею її в оренду. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду ТОВ «ВП «АТЛАНТ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.01.2016р. ТОВ «ВП «АТЛАНТ».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву клопотання дирекції ТОВ «ВП «АТЛАНТ» щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «Виробничому підприємству «АТЛАНТ», юридична адреса: м. Кремінна, пл. Кооперативна, 12, на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:136:5706, площею 0,0949 га; за №14024569 на земельну ділянку кадастровий номер: 4421610100:02:136:5707, площею 0,0388 га та за №14025169 на земельну ділянку кадастровий помер: 4421610100:02:136:5708, площею 0,1684 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості, розташованих по пл. Кооперативна, 12, м. Кремінна. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.01.2016р. ТОВ «ВП «АТЛАНТ»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ТОВ «Торговий дім «Коровай» та передачу її в оренду громадянці Довженко В.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву громадянки Довженко В.В. щодо передачі в оренду земельної ділянки під торговим павільйоном у зв’язку з викупом торгового кіоску відповідно до Договору купівлі-продажу від 25.08.2020 року у ФОП Осєннова О.М. та Договору № 1 від 26.07.2019 року складеного між ПАТ «Коровай» та ФОП Осєнновим О.М. та пропозицію припинити Товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Коровай», юридична адреса: м. Луганськ, Лутугінський проїзд, буд. 7,кім. 3, право оренди на земельну ділянку площею 0,0015 га, кадастровий номер: 4421610100:04:095:6115, яка розташована по вул. Донецька, район садиби 100, м. Кремінна та надана для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – торговельного кіоску, у зв’язку з відчуженням майна (кіоску), згідно договору оренди землі від 31.03.2016 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 01.04.2016 року № 14024584, враховуючи закінчення терміну дії права оренди землі та знаходження юридичної особи на території непідконтрольній Україні. А також передати в оренду громадянці Довженко Валерії Валеріївні земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:04:095:6115, площею 0,0015 га, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Донецька, район садиби 100, для будівництва та обслуговування закладу торгівлі – торгового кіоску. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ТОВ «Торговий дім «Коровай» та передачу її в оренду громадянці Довженко В.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.03.2016р. ТОВ НВП «УКРТЕХМОЛОКО».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання дирекції ТОВ НВП «УКРТЕХМОЛОКО» щодо поновлення строку дії договору оренди землі, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди Товариству з обмеженою відповідальністю наукове-виробничому підприємству «УКРТЕХМОЛОКО», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Визволителів (колишня вул. Ватутіна), 1 на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:148:5504, площею 0,8420 га; для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості – утримання виробничої бази, розташованої по вул. Визволителів, 1, м. Кремінна. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 10.03.2016р. ТОВ НВП «УКРТЕХМОЛОКО»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу в оренду частини земельної ділянки УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА».

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила клопотання УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА» стосовно погодження технічної документації щодо поділу земельної ділянки і передачу в оренду частини земельної ділянки встановленого розміру відповідно до технічної документації, розробленого на підставі рішення сесії міської ради № 51/35 від 23.10.2019 року та пропозицію погодити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості площею 9,7232 га, кадастровий номер: 4421610100:04:169:6109, розташовану по вул. Лиманська, 161, м. Кремінна, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу в оренду частини земельної ділянки УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в спільну оренду земельну ділянку УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА», ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» та громадянину Чичикіну С.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила спільне клопотання УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА», ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» і громадянина Чичикіна С.С. стосовно передачі в спільну оренду земельну ділянку та пропозицію передати в спільну оренду Українсько-польському товариству з обмеженою відповідальністю «ВІКО-УКРАЇНА», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Лиманська (колишня вул. Куйбишева), 161, товариству з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство «АЕРОМЕХ», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Харківська, 37, та громадянину Чичикіну Сергію Сергійовичу, який мешкає за адресою: м. Кремінна, вул. Шевченко, 25/49, при умовах виконання п.5. даного рішення, строком на 5 років земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах, кадастровий номер: 4421610100:04:169:0020, площею 0,3332 га, яка розташовані за адресою: м. Кремінна, вул. Лиманська, 161, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівельної та іншої промисловості – утримання загального проїзду. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу в спільну оренду земельну ділянку УП ТОВ «ВІКО-УКРАЇНА», ТОВ «НВП «АЕРОМЕХ» та громадянину Чичикіну С.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Бахтіній Т.І. та передачу її в оренду ФОП Бахтіну О.Г..

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Бахтіна О.Г. щодо передачі в оренду земельну ділянку під нерухомим майном у зв’язку з прийняттям у дар нерухомого майна відповідно до Договору дарування нерухомого майна зареєстрованого в реєстрі за № 1279 виданого 06.12.2019 року, заяву ФОП Бахтіної Т.І. щодо припинення права оренди на земельну ділянку у зв’язку з відчуженням нерухомого майна та пропозицію припинити фізичній особі-підприємцю Бахтіній Тетяні Іванівні право оренди на земельну ділянку площею 0,2785 га, кадастровий номер: 4421610100:02:086:5103, яка розташована по вул. Східна (колишня вул. Кірова), 91, м. Кремінна та надана для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання столярного виробництва, у зв’язку з відчуженням нерухомого майна, шляхом укладання Угоди про припинення договору оренди землі від 08.12.2015 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди на земельну ділянку у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 30.03.2016 року № 14025698. А також передати в оренду фізичній особі-підприємцю Бахтіну Олексію Григоровичу земельну ділянку комунальної власності із земель промисловості у встановлених межах, площею 0,2785 га, кадастровий номер: 4421610100:02:086:5103, яка розташована по вул. Східна (колишня вул. Кірова), 91, м. Кремінна та надана для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості – утримання столярного виробництва. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про припинення права оренди на земельну ділянку ФОП Бахтіній Т.І. та передачу її в оренду ФОП Бахтіну О.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2016 р. ФОП Гнелицькій С.В.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Гнелицької С.В. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Гнелицькій Світлані Вікторівні на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:138:5401, площею 0,0013 га, розташовану по пл. Кооперативна, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі – торгового павільйону. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 08.02.2016 р. ФОП Гнелицькій С.В.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.09.2016 р. ФОП Гнелицькому К.С.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Гнелицького К.С. щодо поновлення строку дії договору оренди земельної ділянки, інформацію щодо відсутності заборгованості зі сплати орендної плати та пропозицію поновити право оренди фізичній особі-підприємцю Гнелицькому Костянтину Сергійовичу на земельну ділянку, кадастровий номер: 4421610100:02:248:5305, площею 0,0303 га, розташовану по пров. Дружби, 12А, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про поновлення права оренди відповідно до договору оренди землі від 20.09.2016 р. ФОП Гнелицькому К.С.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Мкртчяну В.Г.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Мкртчяна В.Г. щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди та укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 28.01.2020 р. № 15, паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Мкртчяну Вардану Гамлетовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Банкова, район будівлі 11, м. Кремінна, площею 0,0235 га для будівництва та обслуговування закладу побутового обслуговування – установки тимчасової споруди і благоустрою прилеглої території з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Мкртчяну В.Г.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Нікуліній О.О.

 

СЛУХАЛИ:

Пруденко О.П., яка оголосила заяву ФОП Нікуліної О.О. щодо виділення земельної ділянки для встановлення тимчасової споруди та укладання договору сервітуту на земельну ділянку для здійснення підприємницької діяльності, рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 26.05.2020 р. № 100, паспорта прив’язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності та пропозицію надати дозвіл фізичній особі-підприємцю Нікуліній Ользі Олександрівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Харківська, район скверу шахти «Кремінна», м. Кремінна, площею 0,0020 га для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – установки тимчасової споруди з послідуючим встановленням на неї земельного сервітуту та укладанням договору сервітуту. І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення МАФ з послідуючим встановленням земельного сервітуту ФОП Нікуліній О.О.».

Прийнято одноголосно.

 

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            О.М. ОСЄННОВ

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                        О.В. ФЕЩЕНКО

Read 580 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG