Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 03 червня 2020 11:55

Протокол №38 від 26.05.2020 (59 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 38
засідання постійної депутатської комісії
з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку

 

м. Кремінна                                                                                                 „26” травня 2020 р.
                                                                                                                      13.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кременчук В.І., Гриценко Ю.І., Старіков Ю.В.

Відсутні 2 члена комісії: Рачинський О.А., Шаповал А.С.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 59 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенка Е.В., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., заступника міського голови Макогон Н.М.

 

 

  1. Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 09.09.2009 №34/9 “Про затвердження Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кремінна”.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В.. який оголосив, що з метою вшанування осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток міста Кремінна пропонується внести зміни до рішення Кремінської міської ради від 09.09.2009 №34/9, виклавши Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кремінна” у новій редакції. А також, ознайомив з відповідним проектом рішення з додатком.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до рішення Кремінської міської ради від 09.09.2009 №34/9 “Про затвердження Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Кремінна”».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 січня 2019 року №42/15 «Про затвердження Порядку використання коштів матеріального резерву».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що з метою запобігання виникненню та поширенню на території Кремінської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» пропонується наступне:

  1. Внести зміни до рішення міської ради від 30 січня 2019 року №42/15 «Про затвердження Порядку використання коштів матеріального резерву» зі змінами (далі – рішення):

1.1. Викласти Заходи з реалізації Порядку в новій редакції, згідно з додатком 1 до цього проєкту рішення.

1.2. Викласти Номенклатуру норм та обсягів накопичення матеріально-технічних засобів для місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у місті Кремінна на 2019-2020 роки, згідно з додатком 2 до цього проєкту рішення.

1.3. Викласти Фінансування заходів із забезпечення виконання порядку, згідно з додатком 3 до цього проєкту рішення.

І ознайомив з відповідним проєктом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 30 січня 2019 року №42/15 «Про затвердження Порядку використання коштів матеріального резерву»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «МРІЯ 2019».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив, що керуючись Законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», ст.10 Закону України “Про приватизацію державного житлового фонду, ст.358 Цивільного кодексу України, Законом України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» пропонується безоплатно передати технічний паспорт загальною вартістю 33060 грн (тридцять три тисячі шістдесят гривень 00 коп.) без ПДВ на багатоквартирний житловий будинок № 1 на площі Красній в м. Кремінна з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку « МРІЯ 2019».

І ознайомив з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу технічного паспорту на багатоквартирний житловий будинок з балансу Кремінської міської ради на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «МРІЯ 2019»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист керівника КП «Кремінське ВКГ» Макарчука Д.П. від 06.04.2020 № 161/25 стосовно надання дозволу на продовження у 2020 році терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації та пропозицію продовжити термін експлуатації діючих полів фільтрації по прийманню каналізаційних стоків м. Кремінна на термін до 31.12.2020 року. А також, комунальному підприємству «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради здійснювати експлуатацію діючих полів фільтрації у відповідності з вимогами чинного законодавства України з охорони навколишнього природного середовища

І ознайомив з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про продовження терміну подачі каналізаційних стоків на діючі поля фільтрації на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від 15.05.2020 № 202/25, стосовно запланованих напрямків використання коштів, отриманих підприємством від реалізації металобрухту, лист т.в.о. керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства від 06.05.2020 № 11/25 щодо погашення заборгованості з заробітної плати та пропозицію погодити КП «Кремінське ВКГ» розподіл коштів, отриманих підприємством від реалізації металобрухту, а саме:

- погашення заборгованості по заробітній платі та відрахуванням тимчасово виконуючому обов’язки керівника Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства в сумі 25784,86 грн. (двадцять п’ять тисяч сімсот вісімдесят чотири гривні 86 копійок).

І ознайомив з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, виконавчий комітет міської ради пропонує внести зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік, а саме:

Збільшити видатки по розділу «Управління об’єктами комунальної власності», на загальну суму 114 621 грн. щодо проведення інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності (14 земельних ділянок) та проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (вул Шевченко,19 м.Кремінна) та у сумі 22 000,00 грн. як співфінансування для придбання 2х комплектів обладнання телемедицини для Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини по вул. Побєди,1А та Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини по вул. Донецька, 108.

Збільшити видатки по розділу «Діяльність, підприємств житлово-комунального господарства», на загальну суму 100 000 грн. для ДП «Кремінське комгосподарство» КП «ККС» на придбання матеріалів та обладнання (провід СІП 2х16 – 3200м, ліхтар LED 30 Вт – 105 шт., зажим анкерний натяжний – 140 шт., кронштейн з хомутом для ліхтаря – 70 шт., провід АВГГмг 2х1,5 – 150м).

І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання Громадської ради при Кремінській міській раді від 09 квітня 2020 року щодо внесення змін до Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки, яку ухвалено рішенням сесії Кремінської міської ради від 18 грудня 2019 року № 53/4 та пропозицію внести зміни до заходів Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки та викласти їх у новій редакції згідно додатку до проекту рішення.

І ознайомила з відповідним проєктом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради та пропозицію внести зміни до рішення міської ради від 18 грудня 2019 року №53/14 «Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік» зі змінами:

Викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік, згідно з додатком 1 до проєкту рішення.

І ознайомила з відповідним проєктом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 18 грудня 2019 року №53/20.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік, які ухвалені рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради та пропозицію внести зміни до рішення міської ради від 18 грудня 2019 року №53/14 «Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік» зі змінами:

Викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік, згідно з додатком 1 до цього проєкту рішення.

І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 18 грудня 2019 року №53/20».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції виконавчого комітету Кремінської міської ради про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

  1. 1. Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету джерелом покриттям якого визначити використання вільного залишку коштів на початок року в сумі 113621 грн. (надходження коштів від втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва).

Збільшити видатки спеціального фонду по КПКВКМБ 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на загальну суму 113 621 грн. щодо проведення інвентаризації земельних ділянок під об’єктами комунальної власності (14 земельних ділянок).

  1. Провести уточнення планових показників загального та спеціального фонду міського бюджету шляхом внесення змін до доходної та видаткової частини бюджету, а саме:

Зменшити видатки по КПКВК 0118110 «Заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха» КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 467 276,00 грн. на придбання антисептиків, дезінфекційних засобів, медичного обладнання засобів індивідуального захисту, медичних виробів для скринінгу хворих, медичних виробів, лабораторного обладнання, розхідних матеріалів, реагентів для лабораторних досліджень, бактерицидних рециркуляторів (для кварцювання повітря в приміщеннях), мобільного телефону для цілодобового чергування як невикористані.

Зменшити видатки по КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 100 000,00 грн. на проведення робіт з дезінфекції міста та забезпечення санітарної очистки міста, включаючи місця можливого скупчення людей, в т.ч. автобусні зупинки, дитячі майданчики та дорожнє полотно як невикористані.

Збільшити видатки КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 423 324,00 грн. (поточний ремонт автодоріг) та КЕКВ 2800 «Інші видатки» у сумі 20 952,00 грн. на сплату нарахувань по актам порушення за використану електроенергію.

Збільшити видатки КПКВК 0116020 «Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги» КЕКВ 2610 «Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» у сумі 100 000,00 грн. для ДП «Кремінське комгосподарство» КП «ККС» на придбання матеріалів та обладнання (провід СІП 2х16 – 3200м, ліхтар LED 30 Вт – 105 шт., зажим анкерний натяжний – 140 шт., кронштейн з хомутом для ліхтаря – 70 шт., провід АВГГмг 2х1,5 – 150м).

По КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» зменшити видатки по КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» у сумі 10 000,00 грн. на проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання інфекційному зараженню шляхом друкування інформації в засобах масової інформації та випуску додаткових листівок як не використані та збільшити по КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 10 000,00 грн. на придбання пального для мобільного ЦНАП.

Збільшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 23 000,00 грн.

Збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 23 000,00 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

Збільшити видатки КПКВК 0119770 «Інші субвенції з місцевого бюджету» КЕКВ 3220 «Капітальні трансферти органам державного управління інших рівнів» у сумі 22 000,00 грн. як співфінансування для придбання 2х комплектів обладнання телемедицини для Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини по вул. Побєди,1А та Кремінської міської лікарської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини по вул. Донецька, 108.

Збільшити видатки КПКВК 0117130 «Здійснення заходів із землеустрою» КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних)» на загальну суму 1 000,00 грн. для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки (вул Шевченко,19 м.Кремінна).

  1. Внести зміни до рішення про уточнення міського бюджету проведені розпорядженням міського голови від 03 квітня 2020 року та від 16 квітня 2020 року «Про уточнення міського бюджету на 2020 рік».

І ознайомила з відповідним проєктом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання начальника планово-фінансового відділу – головного бухгалтера виконкому Кремінської міської ради та наступну пропозицію:

  1. Передати з балансу Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС» :

- Контейнер для сміття у кількості 20 штук на суму 56040,00 грн. з ПДВ;

- Секція мостового переходу L-9000 мм 2 штуки на суму 54018,00 грн. з ПДВ;

- Секція мостового переходу L-6000 мм 5 штук на суму 90030,00 грн. з ПДВ;

- Огородження металеве секційне L-6000 мм 16 штук на суму 139200,00 грн з ПДВ;

- Пам’ятний знак на суму 29150,00 грн.;

- Гойдалка «Мрія» в кількості 1 штуки на суму 11622,00 грн. з ПДВ;

- Гойдалка «Балансир» в кількості 1 штуки на суму 5400,00 грн. з ПДВ;

- Дитячий ігровий комплекс «Капітошка» в кількості 1 штуки на суму 27630,00 грн.;

- Благоустрій території та встановлення дитячої площадки з врахуванням матеріалів на суму 63840,14 грн. в т.ч. єдиний податок – 3192,01 грн.;

- Альтанка для моста в кількості 1 штуки на суму 56340,00 грн. з ПДВ.

А також, створити комісію для здійснення процедури приймання-передачі майна Кремінської міської ради на баланс ДП «Кремінське комгосподарство» КП «КРЕМІННА – КОМУНСЕРВІС».

І ознайомила з відповідним проєктом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проєктом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проєкт рішення «Про передачу майна з балансу Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                           В.І. КРЕМЕНЧУК

Read 626 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG