Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 30 січня 2020 09:02

Протокол №34 від 23.01.2020 (54 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ


ПРОТОКОЛ № 34

засідання постійної депутатської комісії
з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації

 

м. Кремінна                                                                                     „23 ” січня 2020 р.
                                                                                                       14.00, каб. № 12

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Мкртчян В.Г., Нікішин В.М., Тілєєв А.О.

Відсутні 1 член комісії: Зеленський А.А.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 54 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

  1. Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив звіти голів комісій з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв'язку із засобами масової інформації, з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, з питань соціального захисту населення, охорони здоров'я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту, з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку, з питання землекористування, архітектури, будівництва та екології та пропозицію прийняти до відома звіти голів комісій про свою діяльність за 2019 рік і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про звіт голів постійних комісій міської ради про свою діяльність».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2019 року.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив звіт про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2019 року та пропозицію прийняти його до відома і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання плану роботи Кремінської міської ради за друге півріччя 2019 року».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2019р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив інформацію про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2019 р. та пропозицію звіт про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2019 рік прийняти до відома і ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про виконання державної регуляторної політики Кремінською міською радою за 2019 р.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про підписання меморандуму.

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г. який оголосив, що з метою покращення співпраці з громадською організацією “Міська шахтарська ветеранська організація” у питаннях, що стосуються реалізації заходів із всебічного захисту законних прав та інтересів ветеранів шахтарської праці пропонується укласти меморандум про співробітництво з громадською організацією “Міська шахтарська ветеранська організація”. Міському голові підписати меморандум про співробітництво строком до 31.12.2020 відповідно до Додатку 1 проекту рішення. А також, ознайомив з відповідним проектом рішення та текстом меморандуму.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про підписання меморандуму».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про визначення приміщень будівлі міської ради для роботи громадської ради та громадських організацій.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В.. який оголосив, що з метою підвищення рівня участі Громадської ради при Кремінській міській раді та громадських організацій міста у моделюванні політики, зміцненні їх потенціалу та інституціоналізації механізмів співпраці між громадськістю та апаратом виконкому Кремінської міської ради пропонується визначити приміщення будівлі Кремінської міської ради, а саме залу засідань (приміщення 117) та кабінет 118, для виконання своїх повноважень та завдань Громадської ради при Кремінській міській раді та громадських організацій міста. А також, ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про визначення приміщень будівлі міської ради для роботи громадської ради та громадських організацій».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                            В.Г. МКРТЧЯН

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                                        А.О. ТІЛЄЄВ

Read 757 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG