Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 28 грудня 2019 11:15

Протокол №71 від 17.12.2019 (53 сесія)

Україна
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

 

ПРОТОКОЛ № 71
засідання постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів

 

м. Кремінна                                                                                                 „17” грудня 2019 р.
                                                                                                                      14.00, акт. зал

 

На засіданні присутні 3 члена комісії: Кравченко В.І., Гриценко Л.А., Несчетний А.А.

Відсутні 2 члена комісії: Гнелицький К.С., Нагорянський О.В.

Засідання комісії є правомочне.

Запрошені: секретар міської ради Пилипенко Е.В., перший заступник міського голови Дзивульський Г.А., заступник міського голови Макогон Н.М., головний спеціаліст з юридичних питань Редя А.Г.

Засідання комісії проводиться за участю членів постійних депутатських комісій з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку і з питань регламенту, законності, депутатської діяльності та етики, зв’язку із засобами масової інформації.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

Розгляд профільних та інших питань, які виносяться на 53 сесію міської ради.

Інформація: секретаря міської ради Пилипенко Е.В., заступника міського голови Макогон Н.М., першого заступника міського голови Дзивульського Г.А., головного спеціаліста з юридичних питань Реді А.Г.

 

  1. Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2020 р.

 

СЛУХАЛИ:

Пилипенко Е.В., який оголосив, що відповідно до п.7 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“ та Регламенту роботи міської рад сьомого скликання пропонується затвердити план роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2020 р. і ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження плану роботи Кремінської міської ради на перше півріччя 2020 р.».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу в позичку комунального майна.

 

СЛУХАЛИ:

            Редю А.Г., який оголосив листи відділу освіти, відділу культури Кремінської районної державної адміністрації, комунального некомерційного підприємства «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради», комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» та пропозицію:

  1. Передати в позичку відділу культури Кремінської районної державної адміністрації Луганської області комп’ютер AMD X2 4020 (у зборі) в кількості одна штука, а також будівлі та приміщення для утримання бібліотечних та клубних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Передати комунальному некомерційному підприємству «Кремінська багатопрофільна лікарня Кремінської районної ради» в позичку холодильник Nord Dx-239-7 в кількості 1 штука.
  3. Передати відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області в позичку для дитячих навчальних закладів «Ластівка» та «Катруся» кондиціонери марки АС Elektrik QUT -24 HN1 у кількості 2 штук та для дитячих навчальних закладів «Ластівка», «Катруся», «Малятко», «Зірочка» , «Берізка» мотокоси марки Амур БТ-4200 у кількості 5 штук.
  4. Передати в позичку відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області будівлі з господарськими будівлями та спорудами для утримання дошкільних навчальних закладів, які діють на території Кремінської міської ради, згідно з Додатком 2 до цього рішення.
  5. Передати в позичку комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Кремінської районної ради» для утримання фельдшерських пунктів та здоровпункту, які діють на території Кремінської міської ради, приміщення та будівлі з господарськими будівлями та спорудами згідно з Додатком 3 до цього рішення.
  6. Передати в позичку житлово-будівельному кооперативу “Елочка”:
    – дитячу гірку “Малютка” у кількості 1 штуки на суму 5850,00 грн з ПДВ;
     – ігрову альтанку “Дельфіни” у кількості 1 штуки на суму 12528,00 грн з ПДВ;
     – гойдалку “Мрія” у кількості 1 штуки на суму 11622,00 грн з ПДВ.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу в позичку комунального майна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації.

 

СЛУХАЛИ:

Редю А.Г., який оголосив, що з метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від відчуження майна комунальної власності шляхом продажу через аукціон, відповідно до ч.4 ст.11,ч.1 ст.12 Закону України “ Про приватизацію державного і комунального майна ” пропонується наступне:

  1. Затвердити перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації, та внести до нього такі об’єкти нерухомого майна:

- нежитлове приміщення – магазин з будівлями та спорудами, яке знаходиться на вулиці Затишній (Володарського), 41, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля, яка знаходиться на вулиці Банкова (Совєтська), 9, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля, яка знаходиться на провулку Бульварному, 4, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля з гаражем-сараєм, яка знаходиться на площі Красній, 23, місто Кремінна Луганської області.

  1. Апарату виконкому Кремінської міської ради опублікувати інформацію про прийняття рішення про приватизацію вказаних об’єктів комунальної власності на офіційному сайті міської ради та в електронній торговій системі протягом п’яти робочих днів з дня ухвалення радою цього рішення. Провести роботу з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно щодо тих об’єктів, інформація про які відсутня у Державному реєстрі прав.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 17 грудня 2019 року та пропозицію затвердити Програму благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки з заходами згідно з додатком до проекту рішення.

І ознайомив з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми благоустрою міста Кремінна на 2020-2022 роки».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради та пропозицію:

  1. Надати дозвіл на безоплатну передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради:

- агрегат насосний дизельний АНД320-50без двигуна;

- моторно – силовий агрегат МСАН-136 (з двигуном Д245).

  1. Директору Кремінського ВУВКГ та директору КП «Кремінське ВКГ» Кремінської міської ради створити комісію з приймання – передачі майна, провести перевірку активів, скласти акт приймання-передачі основних засобів, провести їх передачу у встановленому законом порядку та внести зміни в дані бухгалтерського обліку.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу майна з балансу Кремінського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства на баланс комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про передачу багатоквартирних житлових Будинків № № 24,26 по вулиці Шевченко з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ШЕВЧЕНКО 2426».

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який оголосив письмове звернення голови правління ОСББ «ШЕВЧЕНКО 2426» Нефьодової Т.В. про передачу житлових будинків №24,26 по вулиці Шевченко на баланс та в оперативне управління даного ОСББ та пропозицію надати дозвіл на безоплатну передачу багатоквартирних житлових будинків №№24,26 по вулиці Шевченко в місті Кремінна з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» КП «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на баланс та в оперативне управління об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «ШЕВЧЕНКО 2426».

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про передачу багатоквартирних житлових Будинків № № 24,26 по вулиці Шевченко з балансу ДП «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) «ШЕВЧЕНКО 2426»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту.

 

СЛУХАЛИ:

Дзивульського Г.А., який лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від 16.12.2019 № 339/25 стосовно запланованих напрямків використання коштів та пропозицію погодити КП «Кремінське ВКГ» розподіл коштів, отриманих підприємством від реалізації металобрухту, а саме:

- оплата за договором поруки, укладеним між ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», КП «Кремінське ВКГ» та Кремінським ВУВКГ, за спожиту електроенергію в сумі 150,0 тис.грн. (сто п’ятдесят тисяч гривень);

- оплата за експертну оцінку демонтованих труб відповідно до договору з Донецьким науково-дослідним інститутом судових експертиз та ФОП Лазебник в сумі 29796,80 грн. (двадцять дев’ять тисяч сімсот дев’яносто шість гривень 80 копійок);

- сплата заборгованості по заробітній платі і відрахування ЄСВ 22% колишним працівникам Кремінського ВУВКГ у сумі 183903,63 грн. (сто вісімдесят три тисячі дев’ятсот три гривні 63 копійки.

І ознайомив з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про погодження розподілу коштів, отриманих комунальним підприємством «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» Кремінської міської ради від реалізації металобрухту».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м.Кремінна на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м.Кремінна на 2019 рік. А також ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м.Кремінна на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо змін до Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» на 2019 рік. А також ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад району» на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік.

 

СЛУХАЛИ:

         Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо надання пропозицій про приведення у відповідність бюджетних призначень міського бюджету, у зв’язку зі змінами обставин які виникли у процесі виконання міського бюджету, а саме:

  1. Збільшити доходну частину спеціального фонду міського бюджету по КДК 41053900 «Інші субвенції з місцевого бюджету» на суму 18603 грн. – субвенція від місцевих бюджетів району на виконання Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» для здійснення видатків на капітальний ремонт: влаштування автономного опалення приміщення КУ «Трудовий архів»(рішення місцевих рад).

За рахунок субвенції збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду міського бюджету за програмою КПКВК 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління» КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» у сумі 18603 грн.

  1. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по спеціальному фонду міського бюджету:

Зменшити видатки спеціального фонду КПКВК 0117330 Будівництво інших об`єктів комунальної власності" КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об'єктів» у сумі 41095 грн., як невикористані на проведення реконструкції проспекту Дружба м. Кремінна.

Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду міського бюджету за програмою КПКВК 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління» КЕКВ 3210 «Капітальні трансферти підприємствам (установам, організаціям)» у сумі 1095 грн.

  1. Зменшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 40000 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).
  2. Зменшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 40000 грн.
  3. Збільшити видатки загального фонду у сумі 40000 грн. по:

 КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 40 000 грн.

  1. За рахунок перерозподілу планових асигнувань видатків між кодами бюджетної класифікації по загальному фонду міського бюджету:

6.1. Зменшити планові асигнування видатків загального фонду в сумі 60650грн. по:

КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад КЕКВ 2120 «Нарахування на оплату праці» в сумі 4000 грн., КЕКВ 2240 «Оплата послуг(крім комунальних)» у сумі 27450 грн., КЕКВ 2282 «Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку» у сумі 1500 грн.

КПКВК 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління» КЕКВ 2240 «Оплата послуг(крім комунальних)» у сумі 3200 грн., як невикористані по Програмі супроводу речових прав.

КПКВК 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» в сумі 10000 грн., як невикористані по Програмі надання матеріальної допомоги на поховання.

КПКВК 0115062 «Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні» КЕКВ 2730 «Інші виплати населенню» в сумі 14500 грн., як невикористані по Програмі «Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік»

6.2. Збільшити планові асигнування видатків загального фонду в сумі 60650 грн. по:

КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад КЕКВ 2111 «Заробітна плата» в сумі 4000 грн., КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 27 000 грн., КЕКВ 2800 «Інші видатки» у сумі 1950 грн.

КПКВК 0114082 «Інші заклади та заходи в галузі культури та мистецтва», КЕКВ КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» у сумі 27700 грн. для придбання подарунків для організації та проведення Новорічних та Різдвяних свят.

7.На виконання п.49 Постанови КМУ № 228 від 28.02.2002 «Про затвердження порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» протягом бюджетного періоду розпорядники вносять зміни до спеціального фонду кошторису за власними надходженнями на підставі довідки Казначейства про підтвердження надходжень на спеціальні реєстраційні рахунки, без внесення відповідних змін до бюджетного розпису за спеціальним фондом бюджету. Наприкінці року розпорядники упорядковують бюджетні зобов'язання з урахуванням внесених до спеціального фонду кошторису змін. На підставі вищезазначеного внести зміни до доходної та видаткової частини спеціального фонду міського бюджету в частині власних надходжень бюджетних установ:

7.1.Збільшити доходну частину спеціального фонду бюджету по КДК 25020100 «Благодійні внески, гранти та дарунки» на суму 847550,00 грн.

7.2.Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету по:

 КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад» на підставі Акту передачі №1 від 14.05.2019 по мікропроекту «Відкрита влада до громади в м.Кремінна» згідно угоди з ПРООН RPP/2018/2/013, мікропроекту «Зміцнення громадської безпеки. Будівництво пішохідних переходів пандусного типу в м.Кремінна, в контексті Програми розвитку ПРООН «Відновлення та розбудова миру» згідно угоди з ПРООН RPP/3/2017/8/052/СS, мікропроекту «Безпечна дорога до знань», в контексті програми ПРООН «Відновлення та розбудова миру» згідно угоди з ПРООН RPP/3/2018/10/037/СР, по КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар» в сумі 1600,00 грн..; КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в сумі 258400,00 грн., а саме:

- Зовнішній світлодіодний екран у кількості 1шт. на суму 165000,00 грн.;

-Комплект установки у кількості 1 шт. на суму 93400,00 грн.;

- ІР-камера Xiaoms YI Home Whste у кількості 1 шт. на суму 1600,00 грн.

КПКВК 0116030 «Організація благоустрою населених пунктів» на підставі Акту передачі №1 від 14.05.2019 по мікропроекту «Відкрита влада до громади в м.Кремінна» згідно угоди з ПРООН RPP/2018/2/013, мікропроекту «Зміцнення громадської безпеки. Будівництво пішохідних переходів пандусного типу в м.Кремінна, в контексті Програми розвитку ПРООН «Відновлення та розбудова миру» згідно угоди з ПРООН RPP/3/2017/8/052/СS, мікропроекту «Безпечна дорога до знань», в контексті програми ПРООН «Відновлення та розбудова миру» згідно угоди з ПРООН RPP/3/2018/10/037/СР, на передане безоплатне майно в натуральній формі по КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» в сумі 587550,00 грн., а саме:

-Пішохідні переходи пандусного типу в м.Кремінна в рамках мікропроекту «Зміцнення громадської безпеки. Будівництво пішохідних переходів пандусного типу в м.Кремінна, в контексті Програми розвитку ПРООН «Відновлення та розбудова миру» на суму 520000,00 грн.;

-Декоративна скульптура «Пішохід» у кількості 7шт. на суму 67550,00грн.

7.3.Збільшити доходну частину спеціального фонду бюджету по КДК 25020200 «Кошти, що отримують бюджетні установи від підприємств, організацій, фізичних осіб та від інших бюджетних установ для виконання цільових заходів, у тому числі заходів з відчуження для суспільних потреб земельних ділянок та розміщених на них інших об`єктів» на суму 11071888,29 грн.

7.4.Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету на загальну суму 11194740,83 грн. , в тому числі по:

            КПКВК 0113210 «Організація та проведення громадських робіт» на суму 82678 грн. - проведена оплата по громадським роботам Центром зайнятості населення, в т.ч.: КЕКВ 2111 «Заробітна плата» на суму 67827,04 грн.; КЕКВ 2120 «Нарахування на оплату праці» на суму 14850,96 грн.

Збільшити дефіцит спеціального фонду бюджету за рахунок використання залишку на початок року в сумі 122852,54 грн.

Збільшити планові асигнування видаткової частини спеціального фонду бюджету по КПКВК 0117700 «Реалізація програм допомоги і грантів Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ» на суму 11112062,83 грн., в т.ч.:

КЕКВ 2240 «Оплата послуг (крім комунальних) на суму 168586,00 грн.;

КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на суму 56786,67 грн.;

КЕКВ 3142 «Реконструкція та реставрація інших об’єктів» на суму 10886690,16 грн.

  1. Відповідно до листа Фінансового управління від 12.12.2019, на виконання розпорядження КМУ від 04.12.2019 № 1192 «Про внесення змін у додатки 1 і 2 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 10 липня2019 року № 500-р», видатки затверджені на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, а саме: Кремінській міській раді на будівництво дитячого майданчику у сумі 75000 грн., виключено з додатку 1 розпорядження.

З метою приведення міського бюджету у відповідність до законодавчих актів :

8.1.Зменшити видатки спеціального фонду за програмою КПКВК 0117363 "Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій" КЕКВ 3122 «Капітальне будівництво (придбання) інших об'єктів» у сумі 75000 грн.

8.2. Зменшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 75000 грн. джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

 8.3.Зменшити профіцит загального фонду міського бюджету у сумі 75000 грн.

 8.4.Зменшити доходи загального фонду міського бюджету по КДК 41052300 «Субвенція з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» в сумі 75000 грн.

  1. У зв’язку з погодженням Міністерством фінансів України обсягу та умов здійснення місцевого запозичення Кремінською міською радою, збільшити дефіцит спеціального фонду міського бюджету у сумі 4092000 грн.
  2. Збільшити видатки спеціального фонду у сумі 4092000 грн. по:

 КПКВК 0117640 «Заходи з енергозбереження» КЕКВ 3132 «Капітальний ремонт інших об`єктів» у сумі 40 92000 грн. для розробки проектно-кошторисної документації, поставки обладнання та матеріалів, виконання всього комплексу робіт з капітального ремонту фасаду, віконних та дверних прорізів, покриття покрівлі та двоскатного даху будівлі, а також встановлення додаткового енергоефективного обладнання дошкільного навчального закладу № 2 «Катруся» за адресою: Україна, Луганська область, м.Кремінна, вул. Шевченко, 31

 

А також ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення змін до Кремінського міського бюджету на 2019 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

            Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік та пропозицію затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік з затвердженням Заходів з реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік, згідно з додатками до проекту рішення. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Кремінна на 2020 рік».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей м.Кремінна на 2020 рік та пропозицію затвердити Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2020 рік, згідно з додатком до проекту рішення. І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження «Програми оздоровлення та відпочинку дітей м. Кремінна на 2020 рік»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми соціальної підтримки дітей з орфанними та онкозахворюваннями.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми соціальної підтримки дітей з орфанними та онкозахворюваннями та пропозицію затвердити Програму соціальної підтримки дітей з орфанними та онкозахворюваннями, згідно з додатком до проекту рішення. А також ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми соціальної підтримки дітей з орфанними та онкозахворюваннями».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

            Макогон Н.М., яка оголосила, що основною метою Програми є виховання у мешканців міста почуття патріотизму до рідної країни, організація їх дозвілля у святкові дні, проведення та фінансова підтримка різноманітних культурних заходів, увічнення пам'яті видатних діячів та вшанування ветеранів війни, праці, заслужених працівників району у місті.

Основним механізмом реалізації Програми є:

  • організація та проведення святкових та урочистих заходів у дні відзначення Всеукраїнських та місцевих визначних дат;
  • проведення концертно-розважальних програм та народних гулянь на майданчиках та вулицях міста;
  • привітання та нагородження мешканців міста з нагоди свят та ювілейних дат;
  • святкове оформлення території міста.

Першочерговими завданнями Програми повинні стати: 

- надання можливості жителям громади та гостям разом (колективно) відзначати державні та місцеві свята;

- проведення концертно-розважальних програм, свят на високому професійному художньому та організаційному рівнях;

- виховання у людей необхідності спілкування між собою, почуттів людяності і доброзичливого відношення один до одного.

            Прийняття Програми дозволить раціонально та прозоро використовувати бюджетні кошти.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік та пропозицію затвердити Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи Кремінської міської ради «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік, згідно з додатком до проекту рішення. І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми розвитку архівної справи та фінансової підтримки комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2020 рік та пропозицію затвердити Програму супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2020 рік, згідно з додатком до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми супроводу речових прав на об’єкти комунальної власності Кремінської міської ради на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою матеріального стимулювання та фінансової підтримки талановитої молоді, сприяння удосконалення найбільш перспективних спортсменів міста, які є членами, кандидатами та резервом збірних команд України на виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2020 рік пропонується призначити персональну (іменну) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2020 рік згідно із затвердженим списком, згідно з додатком 1 до проекту рішення і затвердити Порядок виплати персональної (іменної) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2020 рік, згідно з додатком 2 до проекту рішення. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками».

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою подальшого розвитку місцевого самоврядування, підтримки громадських ініціатив, сприяння у розв’язанні місцевих проблем соціально-економічного характеру територіальній громаді м. Кремінна, створення умов для підвищення активності громади пропонується

  1. Провести у 2020 році Конкурс міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.Затвердити:

2.1. Положення про проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.2. Склад Конкурсного комітету Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

 2.3. План-графік проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення актуальних проблем місцевого розвитку територіальної громади м. Кремінна.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про проведення міського конкурсу міні-проектів розвитку територіальної громади «Місто своїми руками»».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2020 рік та пропозицію затвердити Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2020 рік, згідно з додатком до проекту рішення і фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Кремінна на відповідний бюджетний рік. А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна.

 

СЛУХАЛИ:

            Макогон Н.М., яка оголосила, що основною передумовою розробки «Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна» є його вдосконалення, створення дієвих інструментів співпраці міської ради з громадою та впровадження нових механізмів залучення громадськості до розподілу коштів міського бюджету з урахуванням досвіду реалізації міні проектів ініціатив жителів міста у 2018 та 2019 роках. Затвердження Положення «Про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна» дозволить створити ефективні механізми взаємодії структурних підрозділів Кремінської міської ради та жителів міста Кремінна, особливо молоді, в процесі прийняття рішень; сформувати довіру громадян до місцевої влади шляхом підвищення рівня прозорості процесу прийняття рішень; надасть жителям міста Кремінна можливості безпосереднього впливу на бюджетну політику міста.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Кремінна».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення у реєстр земельних ділянок, що підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2020 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою виконання заходів, спрямованих на поповнення міського бюджету, у зв’язку зі змінами у діючому законодавстві щодо збільшення термінів розгляду проектів місцевих нормативних актів, пропонується внести до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2020 році:

- земельну ділянку загальною площею 7,0 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована за адресою: м. Кремінна, вул. Промислова, 33, (колишній завод ТОВ «АКВА-Пласт»);

- земельну ділянку загальною площею 0,1413 га, кадастровий номер: 4421610100:02:136:0003, для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі, розташованої за адресою: м. Кремінна, пл. Кооперативна.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення у реєстр земельних ділянок, що підлягають продажу або прав на них (оренда) у 2020 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Кремінського міського бюджету на 2020 рік та пропозицію затвердити основні показники, а саме:

1. З урахуванням зазначеного загальний обсяг доходів загального і спеціального фондів міського бюджету міста Кремінна на 2020 рік, включаючи міжбюджетні трансферти, прогнозується на рівні 26 672 034 грн., у тому числі: загального фонду – 24 529 904 грн, спеціального фонду – 2 142 130 грн.

  1. Загальний обсяг видатків міського бюджету міста Кремінна на 2020 рік з урахуванням міжбюджетних трансфертів прогнозується в обсязі 26 672 034 грн, у тому числі:
  • за загальним фондом – 18 751 578 гривень,
  • за спеціальним фондом – 7 920 456 гривень.

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Кремінського міського бюджету на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції міського голови щодо затвердження штатного розпису Кремінської міської ради штатного розпису виконавчих органів Кремінської міської ради за ТПКВКМБ / ТКВКБМС 0150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів» в кількості 41 (сорок одна) одиниця з 01 січня 2020 року, згідно з додатком 1 до проекту рішення і ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила пропозиції міського голови щодо Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Кремінської міської ради з 01 січня 2020 року, відповідно до Закону України «Про оплату праці», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2008 року №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» затвердити Умови оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради з 01 січні 2020 року, згідно з додатком 1 до проекту рішення, а також преміювати щокварталу в розмірі сто відсотків посадового окладу міського голову (Прокопенко Ю.О.). Нарахування та виплату премії проводити в останній місяць кварталу в межах затвердженого фонду заробітної плати.

І ознайомила з відповідним проектом рішення з додатками.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про затвердження Умов оплати праці, преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про внесення у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2020 році.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що з метою поповнення бюджету Кремінської міської ради в частині надходжень від оренди майна комунальної власності, у відповідності до Закону України “Про оренду державного та комунального майна” пропонується внести в перелік об’єктів нерухомості, які є власністю територіальної громади міста Кремінна і підлягають передачі в оренду у 2020 році :

- нежитлове приміщення – магазин з будівлями та спорудами, яке знаходиться на вулиці Затишній (Володарського), 41, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля, яка знаходиться на вулиці Банкова (Совєтська), 9, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля, яка знаходиться на провулку Бульварному, 4, місто Кремінна Луганської області;

- нежитлова будівля з гаражем-сараєм, яка знаходиться на площі Красній, 23, місто Кремінна Луганської області

А також, ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про внесення у перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають передачі в оренду у 2020 році».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про делегування повноважень на утримання комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що на виконання статей 93 та 101 Бюджетного кодексу України пропонується доручити Кремінському міському голові укласти Договори з головами місцевих рад Кремінського району про отримання коштів у вигляді іншої субвенції на здійснення видатків на утримання КУ «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про делегування повноважень на утримання комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Кремінського району» на 2020 рік».

Прийнято одноголосно.

 

  1. Про делегування повноважень.

 

СЛУХАЛИ:

Макогон Н.М., яка оголосила, що керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пропонується доручити Кремінському міському голові укладати Договори, Меморандуми тощо про взаєморозуміння щодо надання міжнародної технічної допомоги від імені Кремінської міської ради з представниками Європейського Союзу, Ради Європи, ПРООН іншими надавачами міжнародної технічної допомоги і ознайомила з відповідним проектом рішення.

 

ВИРІШИЛИ:

Погодитися з проектом рішення без змін та доповнень і винести на розгляд сесії проект рішення «Про делегування повноважень».

Прийнято одноголосно.

 

ГОЛОВА КОМІСІЇ                                                В.І. КРАВЧЕНКО

 

СЕКРЕТАР КОМІСІЇ                                            Л.А. ГРИЦЕНКО

Read 676 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG